Pure introduceert nieuwe diensten en software om zijn visie op de moderne data-ervaring verder uit te breiden

Nieuw storage automation- en delivery-platform en cloud native Database-as-a-Service aanbod brengen infrastructuuroperations en applicaties dichter bij elkaar

| Pure Storage | 3 min | 28 september 2021 15:31
Copyright: Pure Storage
Pure Storage zet vandaag een belangrijke stap voorwaarts in het realiseren van zijn visie op het moderniseren van de manier waarop klanten werken met data. Pure doet dit door het moderniseren van infrastructuur, operations en applicaties. De aankondigingen van vandaag brengen infrastructuur en applicaties dichter bij elkaar door cloud-achtige automatisering van storage mogelijk te maken:
  • Pure Fusion, een self-service en autonoom storage-as-code platform gebouwd voor onbeperkte schaalgrootte, waarmee klanten het cloud operating model overal kunnen toepassen en traditionele storage kunnen draaien, toepassen en gebruiken als een cloudservice.
  • Portworx Data Services, het eerste Database-as-a-Service-platform voor Kubernetes, stelt DevOps-engineers in staat om met één klik een beheerde dataservice op productieniveau te implementeren. Hierdoor krijgen softwareontwikkelaars toegang tot de databasetoepassingen waarop zij verder bouwen, zonder dat ze experts hoeven te worden.

“Sinds onze oprichting heeft Pure eenvoud en betrouwbaarheid op schaal geleverd - wat organisaties meer dan ooit nodig hebben nu ze steeds meer cloud native architecturen en moderne applicaties inzetten, zoals AI/ML en geavanceerde analytics. Met onze nieuwe software-innovaties komen we dichter bij ons doel om infrastructuur onzichtbaar te maken voor ontwikkelaars, het gebruik ervan net zo eenvoudig te maken als het aanroepen van een API en dit alles te leveren als een service”, zegt Charles Giancarlo, Chairman en CEO, Pure Storage.

Pure komt tegemoet aan de eisen van de moderne business met een data-infrastructuur die snel te implementeren, in te richten en te beheren is. Met Pure is de infrastructuur geautomatiseerd, API-gedreven en transparant en krijgen applicatieontwikkelaars versneld toegang tot database tools die volledig geïntegreerd en direct te implementeren zijn.

“IT-teams en hun consumenten hebben zich ontwikkeld tot 'on demand'-culturen en met de verschuiving naar cloud en as-a-Service zijn snelheid en wendbaarheid cruciaal geworden. Storage moet blijven voldoen aan de verwachtingen van eindgebruikers. Dit betekent dat de storage zelf onzichtbaar moet worden gemaakt, zodat gebruikers eenvoudig de services kunnen inzetten die ze nodig hebben en waarmee zij bekend zijn, zoals capaciteit, het maken van kopieën en recovery”, zegt Eric Burgener, Research Vice President, Enterprise Infrastructure Practice, IDC.

Pure Fusion

Pure Fusion brengt het cloud operating model naar iedere plek, met een nieuwe self-service, autonome storage-omgeving die is gebouwd voor onbeperkte schaalbaarheid en die het beste van enterprise storage combineert met de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud. Met on-demand gebruik en back-end provisioning kunnen organisaties een nieuw scale-out storagemodel benutten dat arrays samenbrengt en storagepools on-the-fly optimaliseert. Eindgebruikers kunnen snel volumes, bestandssystemen en geavanceerde dataservices zoals replicatie gebruiken zonder te hoeven wachten op handmatig back-end werk. Daardoor wordt hardware echt onzichtbaar. Pure Fusion stelt organisaties in staat om in eerste instantie te integreren met FlashArray//X, FlashArray//C en and Pure Cloud Block Store. In de toekomst zijn integraties gepland met FlashBlade en Portworx. Pure Fusion zal samen met het krachtige Pure portfolio de performance, dichtheid en beschikbaarheid van data naar een hoger niveau tillen.

Portworx Data Services

Portworx Data Services stellen DevOps-engineers in staat om een beheerde dataservice van productiekwaliteit op Kubernetes te implementeren. Daarvoor kunnen zij kiezen uit het breedst beschikbare scala aan opties voor SQL, NoSQL, doorzoeken en analyseren, streaming en meer. Portworx Data Services automatiseert Day-2 operaties volledig, zoals monitoring, back-ups, high-availability, disaster recovery, migratie, auto-scaling en beveiliging. Het draaien van dataservices op Kubernetes is nu veel eenvoudiger dan andere benaderingen.

Verbeterde automatisering in het Pure1 Management Portal

Vandaag zijn ook nieuwe mogelijkheden aangekondigd van Pure's AI-gedreven IT-operationsplatform Pure1 Meta, dat een zero tolerance-beleid biedt voor businessverstoringen. Gebruikers kunnen in real-time Service Level Agreements (SLA's) voor hun cloud zien, applicaties monitoren die worden beschermd tegen ransomware-aanvallen en hun Portworx container-infrastructuur end-to-end visualiseren. Dit verbetert de beschikbaarheid en beveiliging van data, terwijl IT-activiteiten fundamenteel worden vereenvoudigd doordat problemen in de gehele infrastructuurstack worden voorspeld en proactief acties worden aanbevolen om workloads te optimaliseren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. De oplossingen van Pure maken een data-ervaring mogelijk die zich kan aanpassen als de behoeften van de klant varanderen. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure Storage biedt een moderne data-ervaring die een gemeenschappleijke operationele omgeving creëert over meerdere datacenters en clouds, en een vereenvoudiging van de operaties via APIs en intelligente AI-gedereven automatisering. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.
Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Meer over Pure Storage
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.