Maximaliseer jouw creatieve vermogen met Logitech MX Keys Mini, een nieuw minimalistisch draadloos toetsenbord

Kleiner maar krachtiger, ontworpen voor creators om de manier waarop ze werken te transformeren

| Logitech | 3 min | 28 september 2021 18:18
Afbeelding: Het nieuwe minimalistisch draadloos toetsenbord | Copyright: Logitech
Vandaag introduceerde Logitech de nieuwe MX Keys Mini en MX Keys Mini voor Mac, toetsenborden die zijn ontworpen voor creators die meer kracht in een minimalistisch draadloos toetsenbord willen. MX Keys Mini heeft de beste eigenschappen van de standaard MX Keys die consumenten kennen en waarderen, in een minimalistisch draadloos toetsenbord dat ontworpen is voor elke ruimte waar je werkt, of het nu een groot designer bureau is in de studio of een thuiswerkplek. Typ met zelfvertrouwen, comfort en stijl op MX Keys Mini, gemaakt voor efficiëntie, stabiliteit en precisie om jouw creatieve vermogen te maximaliseren.

"Onze nieuwe kleinere vormfactor is het resultaat van de input en verzoeken voor een kleinere versie van onze populaire MX Keys van de creatieve gemeenschap", zegt Tolya Polyanker, hoofd van de MX Master Series voor creativiteit en productiviteit bij Logitech. "Met MX Keys Mini krijg je weer controle over je werkruimte, waardoor je meer ruimte hebt om je ideeën vrij te laten stromen terwijl je urenlang productief en comfortabel blijft."

MX Keys Mini is uitgerust met Perfect Stroke, Logitech's beste niet-mechanische type technologie. De minimalistische vormfactor brengt je schouders op één lijn en maakt het mogelijk om je muis dichter bij het toetsenbord te plaatsen, zodat je minder met de hand hoeft te reiken wat resulteert in een betere houding en verbeterde ergonomie. Dankzij de bolvormige toetsen heb je elke toets, snelkoppeling en elk commando binnen handbereik, zonder ruimte in te nemen voor extra toetsen die je niet nodig hebt. De verhoogde stabiliteit van de toetsen vermindert ruis en optimaliseert het reactievermogen en de actiele referentie voor je hand positionering maakt het makkelijker om je vingers te oriënteren en in je flow te blijven. Drie nieuwe functies, die zijn ontworpen om je werkervaring te optimaliseren bij het gebruik van Logitech-opties, zijn beschikbaar in MX Keys Mini: een dicteertoets (functie geleverd door Windows en macOS, beschikbaar in bepaalde landen), microfoontoets voor het dempen/dempen opheffen en een emoji-toets.

MX Keys Mini biedt snel opladen via USB-C en verbindt eenvoudig tot drie draadloze apparaten met Bluetooth® Low Energy en is compatibel met Windows®, Chrome, Linux en Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth en Logi Bolt USB-ontvanger. MX Keys Mini voor Mac is geoptimaliseerd voor macOS, iOS en iPadOS.
MX Keys Mini spreekt elke persoonlijkheid aan met drie kleuren - roze, lichtgrijs en grafiet - en past goed bij Master Series-muizen, zodat je een complete MX-opstelling kunt maken en kunt creëren als nooit tevoren.

Bij Logitech zijn producten ontworpen om geweldige gebruikerservaringen te bieden en de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Duurzaam ontwerp houdt rekening met milieu- en sociale effecten vanaf het moment dat grondstoffen worden ingekocht tot het einde van hun levensduur, daarom is een deel van de plastic onderdelen van de MX Keys Mini gemaakt van post-consumer gerecycled (PCR) plastic — 30 procent voor de grafiet uitvoering en 12 procent voor lichtgrijze en roze uitvoeringen. Het PCR-programma van Logitech laat de de toewijding van het merk zien aan duurzaam ontwerpen en het vermogen om te innoveren om materialen een tweede leven te geven en de CO2-impact van de industrie te helpen verminderen. Tegen het einde van 2021 zal de helft van Logitech's huidige Personal Workspace-lijn van muizen en toetsenborden een bepaald niveau van PCR-plastic bevatten en zal bij nieuwe product aankondigingen gebruik worden gemaakt van PCR-plastic waar mogelijk. De papieren verpakkingen van MX Keys Mini zijn ook afkomstig uit FSC(R)-gecertificeerde bossen, wat de toewijding van Logitech aan het ondersteunen van verantwoord beheer van de bossen in de wereld laat zien.

Prijzen en beschikbaarheid

Logitech MX Keys Mini en MX Keys Mini voor Mac zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij Logitech.com en de bekende (r)etailers. De adviesprijs voor MX Keys Mini en MX Keys Mini voor Mac is €109,-. MX Keys Mini for Business zal eind oktober te koop zijn bij verschillende grote aanbieders.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.