ABN AMRO kiest voor end-to-end HR- en salarisdiensten van Alight Solutions

Project ontworpen om ABN AMRO te voorzien van betere data-inzichten die de werknemerservaring zullen verbeteren en de efficiëntie zullen verhogen

| Alight | 2 min | 30 september 2021 9:07
Copyright: Alight
Alight Solutions, een toonaangevende cloudgebaseerde leverancier van geïntegreerde digitale human capital- en bedrijfsoplossingen, is door ABN AMRO geselecteerd om haar HR- en salarisprocessen te standaardiseren. Het project maakt deel uit van de wens van de bank om procesefficiëntie te verhogen en de gebruikerservaring van de medewerkers te verbeteren.

Alight zal een end-to-end HR- en salarisplatform leveren, gebaseerd op technologie van SAP® SuccessFactors®-oplossingen. De processen en systemen die door medewerkers van ABN AMRO worden gebruikt voor HR-gerelateerde zaken, worden geïntegreerd binnen het Alight Worklife-platform.

Alight maakt gebruik van machine learning om nieuwe processen te ontwikkelen en te introduceren die voldoen aan de operationele en innovatie-eisen van ABN AMRO. Een toegewijd team van Alight-specialisten zal ter plaatse werken om het project tot een goed einde te brengen en zal een volledig programma voor verandermanagement en werknemerservaring leveren om een soepele overgang naar het nieuwe platform te ondersteunen.

Gerard Penning, Chief Human Resources Officer bij ABN AMRO: “Met deze strategische samenwerking kunnen we nog beter voldoen aan de behoefte van onze medewerkers als het gaat om het gebruik van HR-systemen. Tegelijkertijd biedt het onze organisatie de nodige flexibiliteit. Allemaal terwijl we gezamenlijk met Alight werken aan innovatieve oplossingen die de algehele gebruikerservaring van onze medewerkers continu verbeteren.”

"We zijn blij en trots op deze samenwerking", zegt Danny Temming, directeur Noord-Europa bij Alight. “We hebben de vaardigheden, middelen en de roadmap voor innovatie die een sterke basis vormen voor onze samenwerking met ABN AMRO terwijl we samen dit proces in gaan.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Alight
Met de overtuiging dat het succes van een bedrijf begint bij zijn mensen, is Alight Solutions een toonaangevende leverancier van geïntegreerde cloud softwareoplossingen voor HR, Payroll en Finance. Door gebruik te maken van onze eigen Artificial intelligence oplossingen en data-analyses, optimaliseren wij bedrijfsprocessen voor werknemers en werkgevers. Wij zorgen ervoor dat werkgevers en werknemers met onze oplossingen meer tijd overhouden voor de echt belangrijke dingen binnen de organisatie en dat processen op een menselijke manier worden geautomatiseerd.
Meer over Alight
Disclaimer
Alle uitspraken in dit persbericht die geen historische feiten zijn, zijn toekomstgerichte uitspraken zoals gedefinieerd in de US Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Alle toekomstgerichte uitspraken zijn onderhevig aan verschillende risico's en onzekerheden die worden beschreven in de deponeringen van SAP bij de US Securities and Exchange Commissie, inclusief haar meest recente jaarverslag op formulier 20-F, waardoor de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen afwijken van de verwachtingen. SAP waarschuwt lezers om niet overmatig te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen die SAP niet verplicht is om bij te werken en die alleen gelden vanaf hun data.

SAP en andere SAP-producten en -diensten die hierin worden genoemd, evenals hun respectieve logo's, zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP SE in Duitsland en andere landen. Zie https://www.sap.com/copyright voor aanvullende informatie over handelsmerken en kennisgevingen. Alle andere genoemde product- en servicenamen zijn de handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.