Avit Group neemt volledige netwerkomgeving van Infomedics in beheer

Door partnership is Infomedics in staat zich volledig te richten op de core business van de onderneming

| Avit | 2 min | 30 september 2021 9:11
Copyright: Infomedics
Avit Group, netwerk integrator en managed service provider, neemt de aankomende drie jaar de volledige netwerkomgeving van Infomedics in beheer. Infomedics is marktleider in facturering- en debiteurenbeheer voor de zorgsector. Avit Group neemt een breed scala aan activiteiten binnen de managed support dienstverlening op zich: van ontwerp, implementatie en proactief beheer tot continue verbetering van het IT-landschap. Door het partnership is Infomedics in staat zich volledig te richten op de core business van de onderneming en kan het bedrijf 24/7 terugvallen op de gespecialiseerde kennis van de gecertificeerde engineers van Avit Group.

Wanneer een organisatie groeit, neemt daarmee ook de complexiteit van het IT-landschap toe. Voor Infomedics was het om deze reden noodzakelijk om het managen van de IT-infrastructuur uit te besteden aan een professionele Cisco-partner. Avit Group neemt met haar dienstverlening alle support- en beheertaken over met betrekking tot de IT-componenten. Denk aan de service desk faciliteiten, inclusief tweede en derde lijn support, proactief monitoring en eventmanagement, patchmanagement en service deliverymanagement.

Rob Denekamp, ICT Operations Manager bij Infomedics: “Infomedics is een innovatief bedrijf dat bezig is met een flinke groeispurt. Om deze groei aan te kunnen en security op een hoog niveau te houden, is het van belang om alles wat met connectiviteit te maken heeft te standaardiseren en te vernieuwen. In Avit hebben we de perfecte partner gevonden om ons hierbij te helpen. Als Cisco gold partner hebben zij dé kennis in huis om ons als Cisco-minded bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.”

Matthew Boekhout, accountmanager Avit Group: “Meer dan 7500 klanten en medewerkers van Infomedics moeten kunnen vertrouwen op 24/7 beschikbaarheid en optimale prestaties van ons Network Operations Center in Emmeloord. Dat doen we door het netwerkbeheer en -onderhoud volledig uit handen te nemen. Onze netwerk engineers werken proactief om storingen te voorkomen. We ontzorgen Infomedics niet alleen, maar we versterken onze samenwerking en fungeren als strategisch partner bij alles wat te maken heeft met innovatie.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
AvitBeheer
Over Avit
Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.
Meer over Avit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.