Aksel Dorèl aangesteld als Head of Digital Security Nederland bij Atos

Dorèl was voorheen CEO van Motiv, dat dit jaar is overgenomen door Atos

| Atos | 2 min | 1 oktober 2021 8:22
Afbeelding: Aksel Dorèl, Head of Digital Security Nederland bij Atos | Copyright: Atos
Aksel Dorèl (48) bekleedt vanaf 1 oktober een nieuwe functie als Head of Digital Security Netherlands bij Atos. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het versterken en uitbouwen van de diensten, producten en klanten en zal hij zich met name concentreren op de strategie van Atos voor het bouwen van een veilige digitale wereld. Dorèl was voorheen CEO van Motiv, dat dit jaar is overgenomen door Atos, de grootste speler in Managed Security Services in Europa en de tweede wereldwijd.

Motiv, an Atos company

In februari 2021 rondde Atos de overname van Motiv ICT Security af en werd Motiv officieel “an Atos company”. De overname versterkt de positie van Atos als de grootste speler in Managed Security Services in Europa en de tweede speler wereldwijd en ondersteunt de strategische focus van Atos op het bouwen van een veilige digitale wereld; één van de drie pijlers van Atos’ raison d’être.

Ook als onderdeel van Atos zet Motiv haar missie onverminderd voort om een ​​bijdrage te leveren aan een digitaal veilige samenleving door organisaties in zowel publieke als private sectoren te voorzien van Managed Security diensten en producten. Motiv's sterke focus en aanwezigheid op de Nederlandse markt met Nederlandse securityspecialisten blijft onveranderd.

Het bundelen van de krachten van Motiv en Atos maakt het mogelijk om het gezamenlijke portfolio van diensten, producten verder uit te bouwen en creëert daarmee krachtige synergiën die de klanten ten goede komen. Deze synergiën zijn onder andere het resultaat van de samenwerking tussen Atos’ meer dan 6.000 beveiligingsexperts en 15 Security Operations Centers (SOC) wereldwijd en Motiv’s 180 beveiligingsspecialisten en het toonaangevende SOC in IJsselstein. Daarnaast wordt het portfolio van Motiv versterkt met de toonaangevende technologieën van Atos, zoals Atos Evidian Identity and Access Management (IAM) en Atos Managed Detection and Response (MDR).

De nieuwe organisatie die resulteert uit de integratie van Motiv binnen Atos Digital Security Nederland, staat vanaf 1 oktober dus onder leiding van voormalig Motiv CEO Aksel Dorèl en heeft haar hoofdkantoor in IJsselstein. De hashtag #motivatos symboliseert de energie, focus en expertise van deze nieuwgevormde organisatie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Atos
Atos is toonaangevend in digitale transformatie. Het is de Europese leider in Cloud, Cybersecurity en High Performance Computing. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten end-to-end Orchestrated Hybrid Cloud, Big Data, Business Applications en Digital Workplace-oplossingen. Atos staat genoteerd aan de CAC40 Paris stock index. Het is de missie van Atos om mede vorm te geven aan de toekomst van informatietechnologie. Haar expertise en diensten ondersteunen de ontwikkeling van kennis, onderwijs en onderzoek gebaseerd op een multiculturele aanpak en dragen bij aan wetenschappelijke en technologische excellentie. Wereldwijd stelt de Groep haar klanten, medewerkers en burgers in staat op een bewuste en duurzame manier te leven, werken en zich te ontwikkelen in een veilige informatie omgeving.
Meer over Atos
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.