Exact stelt Louise Meijer aan als Chief Marketing Officer

Meijer volgt John Dillon op die gedurende 3,5 jaar het marketingteam heeft geleid en de organisatie heeft verlaten

| Exact | 2 min | 01 oktober 2021 10:00
Afbeelding: Louise Meijer, Chief Marketing Officer bij Exact | Copyright: Exact
Louise Meijer start per vandaag als Chief Marketing Officer (CMO) bij business softwareleverancier Exact. Met haar benoeming wordt ze onderdeel van het managementteam. Louise komt van VodafoneZiggo waar ze Director Brand, Communications, Media & Corporate Social Responsibility (CSR) was.

Bij VodafoneZiggo leidde Louise een team op het gebied van brand, mediastrategie, campagnes, content en activatie, studio, sponsoring & hospitality en daarnaast een apart team voor CSR. Voorheen heeft Louise verschillende senior posities binnen brand en marketing gehad bij ING, Achmea en Interpolis.

Meijer heeft een aantal nevenfuncties. Zo is zij actief als lid van de Supervisory Board van poppodium Paradiso, bestuurslid van de Bond van Adverteerders en lid van de adviesraad van vrijwilligersplatform Good Busy.

Bij Exact komt Louise aan het hoofd te staan van het marketingteam binnen een organisatie met een stevige groeiambitie. Meijer volgt John Dillon op die gedurende 3,5 jaar het marketingteam heeft geleid en de organisatie heeft verlaten.

Paul Ramakers, CEO van Exact: “We zijn heel blij met de komst van Louise. Ze is een zeer ervaren director op het gebied van marketing, brand en communicatie. Haar komst gaat ons helpen met het verder versterken van onze marketingactiviteiten, wat zal bijdragen aan de continue groei van het bedrijf. We hebben als organisatie ambities op het gebied van duurzaamheid en Louise haar ervaring op het gebied van CSR komt daarbij van pas.”

“Ik kijk er erg naar uit om bij Exact aan de slag te gaan. Het bedrijf heeft heldere ambities en staat bekend om zijn krachtige en innovatieve marketing. Ik verwacht dat ik met mijn brede ervaring in het vakgebied ook in de softwaresector een waardevolle bijdrage kan leveren aan de bedrijfsstrategie", aldus Louise.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Exact

Over Exact

Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.