IWG versterkt Development Team Nederland met Michiel Biermans

Met de komst van Biermans zet IWG verder in op het uitbouwen van de marktpositie op het gebied van flexkantoren en het hybride werkmodel

| IWG | 2 min | 1 oktober 2021 11:26
Afbeelding: Michiel Biermans, Development Director bij IWG | Copyright: IWG
International Workplace Group (IWG), de grootste aanbieder van flexwerkplekken wereldwijd, heeft per 1 september het Nederlandse Development-team uitgebreid met Michiel Biermans (37) als Development Director. Hij is samen met het team verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van de Nederlandse portefeuille en rapporteert aan Annelou de Groot, Development Director en boardmember bij IWG Nederland. Met de komst van Biermans zet IWG verder in op het uitbouwen van de marktpositie op het gebied van flexkantoren en het hybride werkmodel.

De afgelopen jaren bekleedde Biermans al functies bij bedrijven met een flinke groeiambitie, waaronder vijf jaar bij Wereldhave als Business Unit Manager, DTZ Zadelhoff als Real Estate Broker Retail en A.S. Watson Health & Beauty Benelux als Real Estate Manager. Bij deze organisaties was hij onder andere verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding en het succes van diverse locaties. Zijn uitgebreide ervaring met landlords en huurders gaat hij nu inzetten ten behoeve van de ambities en het succes van IWG.

Michiel Biermans is erg enthousiast over zijn nieuwe rol bij IWG: ”Ik kom uit de retail, waar ik altijd voor ambitieuze en dynamische organisaties heb gewerkt. Bij IWG vind ik diezelfde dynamiek en groeiambities en krijg ik de kans om mijn kennis te verbreden. Ik kijk er naar uit mijn kennis en kunde in te zetten voor de groei van de Nederlandse IWG portefeuille.”

Annelou de Groot, Development Director en Boardmember IWG Nederland: “Ik ben blij met de komst van Michiel, gezamenlijk kunnen we de Nederlandse portefeuille nog succesvoller maken. Zijn retailkennis komt goed van pas bij het sluiten van partnerships en het verbreden van onze dienstverlening. Dat maakt hem de juiste persoon voor deze functie.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over IWG
IWG leidt de revolutie in de werkruimte. Onze bedrijven helpen meer dan 2,5 miljoen mensen en hun bedrijven om productiever te werken. We doen dit door een keuze te bieden uit professionele, inspirerende en samenwerkende werkplekken, gemeenschappen en diensten.
 
Digitalisering en nieuwe technologieën veranderen de wereld van werk. Mensen willen de persoonlijke productiviteit voordelen van wonen en werken, hoe en waar ze maar willen. Bedrijven willen de financiële en strategische voordelen. Onze klanten zijn start-ups, kleine en middelgrote ondernemingen en grote multinationals. Met unieke zakelijke doelen, mensen en ambities. Ze willen werkplekken en gemeenschappen die aan hun behoeften voldoen. Ze willen keuze.
 
Via onze bedrijven bieden we die keuze en bedienen we de hele wereld van werk: Regus, Spaces, No18, Basepoint, Open Office en Signature. We creëren persoonlijke, financiële en strategische waarde voor bedrijven van elke omvang. Van enkele van de meest opwindende bedrijven en bekende organisaties ter wereld tot individuen en de volgende generatie brancheleiders. Ze maken allemaal gebruik van de kracht van flexibel werken om hun productiviteit, efficiëntie, behendigheid en nabijheid tot de markt te vergroten.
Meer over IWG
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.