TIBCO verenigt data op intelligente wijze met een agile datastructuur

TIBCO komt hiermee tegemoet aan de uitdagingen van bedrijven op het gebied van databeheer

| TIBCO | 1 min | 1 oktober 2021 14:00
Copyright: TIBCO
TIBCO Software Inc. ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen en helpt klanten de meest complexe datagedreven uitdagingen op te lossen. Het bedrijf kondigt een evolutie aan van de mogelijkheden voor het verbeteren datakwaliteit in de nieuwe TIBCO DQ-productfamilie, samen met belangrijke verbeteringen aan TIBCO Data Virtualization en TIBCO EBX binnen het Unify-portfolio. Met deze aankondigingen komt TIBCO tegemoet aan de uitdagingen van bedrijven op het gebied van databeheer. Hiermee kunnen bedrijven een flexibele datafabric samenstellen op elk cloudplatform, die niet beperkt wordt door silodata.

TIBCO DQ wordt de nieuwe productfamilie voor datakwaliteit en verbetert de huidige mogelijkheden die beschikbaar zijn in de hele TIBCO-datastructuur aanzienlijk, met ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) om kwaliteitsdetectie, -monitoring en anomaly-resolution te automatiseren. Dankzij de monitoringmogelijkheden houden data-engineers toezicht op de datakwaliteit in alle bronnen. Ook ondersteunt het geautomatiseerde remediation en volledig gecontroleerde workflows gericht op business users. Cloud-native containerondersteuning en SaaS-oplossingen helpen klanten bij het implementeren van datakwaliteit in elke public cloud, private cloud of on-premises.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TIBCO
TIBCO Software Inc. ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen. Ons Connected Intelligence-platform verbindt elke applicatie of databron; verenigt data op een intelligente manier voor betere toegankelijkheid, controle en meer vertrouwen; en voorspelt vol vertrouwen resultaten in realtime en op grote schaal.
Meer over TIBCO
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.