Decos Technology Group breidt uit met overname Doclogic

Met overname wil Decos synergievoordelen bereiken op het gebied van clouddienstverlening en sales en marketing

| Decos | 3 min | 1 oktober 2021 14:09
Gewaardeerd
Afbeelding: Van links naar rechts: Herald Raat (Doclogic), Tom Buys (Doclogic), Paul Veger (oprichter Decos) en Daniël de Klerk (CEO Decos) | Copyright: Decos
Per 1 oktober 2021 is Doclogic B.V. uit Meppel onderdeel van de Decos Technology Group. Doclogic levert innovatieve oplossingen voor digitaal werken en is een belangrijke reseller van Decos. Het bedrijf is een bekende naam in de zorgbranche, bij onderwijsinstellingen en ZBO’s. De Decos Technology Groep opereert onder andere in Nederland, India, de Nederlandse Antillen en Noord-Amerika en levert naast oplossingen voor informatiemanagement, zoals JOIN en Fixi, software development diensten. Met deze overname wil Decos synergievoordelen bereiken op het gebied van clouddienstverlening en sales en marketing.

Paul Veger, oprichter en Executive Chairman bij de Decos Technology Groep, is blij met deze stap: “De overname biedt ons de mogelijkheden om sneller in te spelen op de behoeften van onze klanten. Doclogic is jaren geleden begonnen als een kleine partner van Decos en uitgegroeid tot onze grootste partner. Nu de omvang van Doclogic dusdanig is toegenomen, is het een goed moment om Doclogic onder de vleugels van Decos te brengen.”

Voor Herald Raat en Tom Buys, de vorige eigenaren van Doclogic, is de overname een mooie afsluiting na hun jarenlange betrokkenheid bij Doclogic. Buys: “Wij zijn Decos dankbaar voor een warm partnership waarin wij de kans hebben gekregen om klanten aan ons te binden met innovatieve oplossingen en veel persoonlijke aandacht. Wij zijn ervan overtuigd dat de toekomst van onze klanten bij Decos gewaarborgd is.” Herald Raat en Tom Buys hebben beiden per 1 oktober hun taken neergelegd bij Doclogic.

Groei van Decos Technology Group

De overname van Doclogic past binnen de bredere groeistrategie van Decos Technology Group. CEO Daniël de Klerk legt uit: “Ons doel is niet alleen om de wereld duurzamer te maken, wij willen ook impact hebben op de kwaliteit van dienstverlening aan burgers en bedrijven. Wij willen samen met onze klanten de digitale samenleving met een menselijk gezicht vormgeven. De laatste jaren zijn veel nieuwe technologieën op de markt gekomen die mogelijkheden bieden met software die we eerder niet voor mogelijk hadden gehouden. Door een hoger schaalniveau zijn wij steeds beter in staat om deze technieken snel beschikbaar te maken voor onze klanten, wat weer leidt tot meer enthousiaste klanten.’’

Door de harmonisering van sales en marketing wil Decos naast JOIN ook recente innovaties, zoals JOIN Samenwerken, en succesvolle oplossingen als Fixi en JOIN Klantcontact bij de klanten van Doclogic onder de aandacht brengen. Daniël de Klerk: “Fixi en JOIN Klantcontact zijn de spil in honderdduizenden klantinteracties ieder jaar. Fixi is het online platform waarmee inwoners problemen in de openbare ruimte aan hun gemeente kunnen doorgeven. JOIN is een oplossing waarmee organisaties optimale service kunnen verlenen doordat alle vragen van klanten worden gebundeld en op de juiste plek in de organisatie worden afgehandeld. Wij zijn ervan overtuigd dat deze toepassingen ook binnen de zorg- en onderwijsbranche kunnen bijdragen aan een goede digitale dienstverlening.”

Doclogic blijft bestaan als zelfstandig label

Voor klanten betekent deze overname daarnaast dat werkzaamheden in de cloud sneller verricht worden, omdat op dit vlak de processen worden samengevoegd. Doclogic zal verder opereren als zelfstandig label binnen de Decos Technology Groep. De accountmanagers van Doclogic blijven het vertrouwde aanspreekpunt voor de klanten.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Decos
Decos werkt al meer dan 30 jaar aan het digitaliseren van lokale en regionale overheden en het bedrijfsleven. Met haar slimme apps en webapplicaties helpt Decos het leven en werk van gebruikers efficiënter, leuker én duurzamer te maken.
Meer over Decos
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.