Innr brengt eigen bridge op de markt

De Innr bridge is vanaf vandaag verkrijgbaar

| Innr | 3 min | 4 oktober 2021 9:42
Afbeelding: De BG 220 Bridge in gebruik | Copyright: Innr
Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, brengt vandaag met trots de vernieuwde Innr bridge op de markt. Met deze bridge verbind je jouw slimme lampen aan de handige en vernieuwde Innr app, waardoor jouw lampen altijd en overal te bedienen zijn. Ook als je internet uitvalt, wel zo veilig! Koppel slimme armaturen, buitenverlichting, schakelaars of sensoren en creëer een mesh-netwerk voor optimaal bereik door het hele huis. Je bedient jouw lampen eenvoudig met je smartphone of je stem.

Koppel al jouw slimme apparaten aan de Innr bridge

De Innr bridge kan tot dertig lampen tegelijk aansturen. Naast peertjes of spotjes kun je ook slimme plafond-, inbouw- en buitenverlichting moeiteloos koppelen aan de app. Wil je extra comfort? Dan kun je ook slimme schakelaars en sensoren toevoegen, die later dit jaar verkrijgbaar zijn. De mobiele schakelaars hang je op of leg je neer waar je ze het vaakst gebruikt, bijvoorbeeld bij de trap, bij de voordeur of naast de bank. Dankzij sensoren hoef je geen knop meer aan te raken. Hang ze op in de gang, op de wc of overloop en de lampen gaan vanzelf aan op de kleur of dimstand van jouw voorkeur en alleen op het moment dat jij dat wilt.

Ontdek de mogelijkheden met de Innr app

Met de Innr app kun je iedere lamp schakelen, dimmen en van kleur veranderen. Uiteraard bestuurt de app jouw slimme (zigbee) lampen die aan de Innr bridge gekoppeld zijn, maar uniek is dat je met deze app ook de Innr WiFi lampen kunt bedienen. Je kunt in de app verschillende groepen maken met een combinatie van Zigbee en WiFi lampen en deze samen bedienen.

De Innr app is volledig vernieuwd. Zo kun je lampen individueel of per kamer bedienen, vooringestelde routines kiezen of zelf routines maken met je favoriete instellingen, of alle verlichting in het hele huis in één keer uitzetten. Je kunt ook een dag- of weekprogramma maken, helemaal afgestemd op jouw leven. Stel bijvoorbeeld in dat je verlichting automatisch aanspringt als het gaan schemeren, gebruik een slimme lamp op je nachtkastje als wake-up light of laat de verlichting ’s avonds langzaam dimmen, zodat je ogen zich ontspannen en jij vervolgens beter slaapt. De timers zijn ideaal als je niet in het donker thuis wil komen, automatisch alle verlichting in één keer uit wil zetten of inbrekers om de tuin wil leiden als je niet thuis bent.

Spraakbesturing met Alexa, Google en Siri

Je kunt jouw Innr systeem eenvoudig aan Amazon Alexa of Hey Google koppelen of Siri Shortcuts gebruiken om je lampen met stemcommando’s te bedienen. En met een Alexa Routine zet je bijvoorbeeld met een commando de verlichting aan, speel je je favoriete playlist af en start je de waterkoker of espressomachine. “Alexa, good morning!”
Kies zelf welke merken Zigbee lampen jij wilt gebruiken. De Innr bridge werkt namelijk met alle Zigbee gecertificeerde lampen. Natuurlijk met alle Innr lampen, maar ook met die van Philips Hue of Smart+.

Adviesprijs:
  • €39,99
De Innr bridge is vanaf vandaag te koop via https://www.innr.com/product/innr-bridge/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Innr
Met Innr, opgericht in 2012, zetten oprichters Jeroen en Rob (beide ex-managers bij Philips) samen met een groeiend team van professionals al hun energie in voor het maken van mooie, praktische en slimme verlichting onder het motto ‘Simple and Affordable’. Door de verlichting en smart home-trends op de voet te volgen, kan Innr vroeg reageren op de behoeften van de klant en de perfecte Smart Lighting-producten maken. Deze kennis is terug te vinden in zowel de kwaliteit van hun producten als de persoonlijke service.
Meer over Innr
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.