Western Digital introduceert nieuwe WD Blue NVMe SSD

De nieuwe interne flashdrive is een krachtige oplossing voor het upgraden van pc's of het optimaliseren van een custom build

| Western Digital | 2 min | 4 oktober 2021 14:35
Afbeelding: De nieuwe WD Blue NVMe SSD | Copyright: Western Digital
Western Digital, leider in data-infrastructuur, introduceert een nieuwe oplossing om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van desktop- en laptopgebruikers aan meer opslag, hogere snelheid en een grotere werkbelasting: de WD Blue SN570 NVMe SSD. De nieuwe interne flashdrive is een krachtige oplossing voor het upgraden van pc's of het optimaliseren van een custom build.

Binnen het mainstream-segment doen desktop- en laptopgebruikers consequent meer; zoals het bewerken van 4K- of 8K-videobestanden, het maken en streamen van content en het beheren van enorme hoeveelheden gegevens. Snelle en betrouwbare opslagoplossingen kunnen de workflow aanzienlijk verbeteren, zonder stress over het verliezen van bestanden of lage opslagsnelheden.

Speciaal gebouwde NVMe SSD

De nieuwe WD Blue SN570 NVMe SSD is ontworpen voor uithoudingsvermogen en combineert hoge prestaties met een compact design en een laag stroomverbruik.

De belangrijkste kenmerken van de WD Blue SN570 NVMe SSD zijn:
  • NVMe-technologie: Met leessnelheden tot 3500 MB/s (modellen van 500 GB - 1 TB) kunnen systemen tot 5x sneller werken dan de beste SATA SSD's van Western Digital.
  • Ondersteuning: Het downloadbare Western Digital SSD-dashboard helpt bij onder andere het bewaken van de gezondheid, beschikbare ruimte en de temperatuur van de schijf.
  • Slank ontwerp: Bespaar ruimte met een enkelzijdige M.2 2280 PCIe Gen3 x4 NVMe SSD - zowel voor het bouwen van een desktop- als een laptop-pc.
  • Betrouwbaarheid: Dankzij functies zoals end-to-end bescherming van gegevenspaden blijven bestanden veilig.

Prijs en beschikbaarheid

De WD Blue SN570 NVMe SSD is verkrijgbaar via de Western Digital-winkel en geselecteerde retailers, e-tailers, wederverkopers en systeemintegrators, en wordt geleverd met een beperkte garantie van 5 jaar. Capaciteiten variëren van 250 GB tot 1TB, vanaf €42,99.

Kopers van de WD Blue SN570 NVMe SSD ontvangen een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap van een maand, waarmee ze toegang krijgen tot enkele van 's werelds beste creatieve apps en services, zoals Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere Pro en InDesign.

Klik hier voor meer informatie over het WD Blue-productportfolio van Western Digital of volg WD op Facebook, Instagram en Twitter.

"Complexe workloads vereisen hoge prestaties en betrouwbaarheid. Het juiste type opslag kan helpen bij het stroomlijnen van workflows en het verhogen van de productiviteit", zegt Eric Spanneut, vice-president Client en Enterprise SSD's voor de Flash Business-eenheid van Western Digital. "Onze nieuwe WD Blue SN570 NVMe SSD biedt de hoge snelheden, gegevensbescherming en uithoudingsvermogen die desktop- en laptopgebruikers nodig hebben."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Western Digital
Western Digital creëert omgevingen waarin data kan aarden. Als leider in data-infrastructuur stimuleert het bedrijf de innovatie die nodig is om klanten te helpen bij het vastleggen, behouden, benaderen en transformeren van een steeds groter wordende diversiteit aan data. Overal waar data leeft, van geavanceerde datacenters tot mobiele sensoren op persoonlijke apparaten, faciliteren hun leidende oplossingen de mogelijkheden van data. De gegevensgerichte oplossingen bestaan uit de Western Digital-, G-Technology-, SanDisk- en WD-merken.
Meer over Western Digital
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.