Avit Group wint aanbesteding Montessori Scholengemeenschap Amsterdam

Onderwijsinnovatie vraagt om flexibel en stabiel netwerk

| Avit | 2 min | 5 oktober 2021 9:47
Afbeelding: Ronald Kraanen en Alle van Steenis bij de ondertekening | Copyright: Avit
De aanbesteding van Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA) is gegund aan Avit Group, netwerk integrator en managed service provider. Met de gunning neemt Avit voor, in eerste instantie, drie locaties het ontwerp en de implementatie van de IT-infrastructuur en de bekabeling op zich. Deze zijn door de toegenomen behoefte aan digitaal onderwijs toe aan vernieuwing. Op de lange termijn wordt de IT-infrastructuur op alle locaties vernieuwd.

Ook binnen de MSA is het onderwijs voortdurend onderhevig aan grote veranderingen. Bekostiging, schaalvergroting, samenvoeging en samenwerking: regelmatig staan dit soort onderwerpen op de agenda. Ook digitalisering speelt een grote rol: zowel in het onderwijs zelf, als in het ondersteunen van studenten en docenten. Het is dan ook belangrijk dat de IT-infrastructuur aansluit bij de eisen van vandaag, zodat de scholengemeenschap haar innovatievermogen kan blijven vergroten.

Marcel Martens, Sector Unit Manager Educatie Avit Group: “Net als veel scholen is ook de scholengemeenschap MSA bezig met onderwijsvernieuwing. Connectiviteit is daarbij steeds belangrijker. Een nieuw netwerk was een vereiste voor MSA om mee te kunnen gaan in de snel opeenvolgende ontwikkelingen. We standaardiseren daarom de netwerkomgeving en nemen de complexiteit van het netwerk weg. We zijn trots op de strategische samenwerking met MSA en we vinden het een eer om onderdeel te zijn van alle vernieuwingen.”

Alle van Steenis, Bestuurder MSA: “We zijn erg blij dat we dit vernieuwingstraject samen kunnen oppakken met Avit Group. Als Cisco Gold partner en door de bewezen ervaring in en kennis van de onderwijsmarkt hebben we met Avit zowel op operationeel als strategisch vlak een uitstekende partner. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Avit
Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.
Meer over Avit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.