vBoxx kiest maincubes als colocatiepartner voor LeitzCloud

| maincubes | 2 min | 20 februari 2020 15:42
Gewaardeerd
Copyright: vBloxx
vBoxx, Nederlands specialist in hosting en cloudoplossingen, heeft voor de Europese datacenter provider maincubes gekozen als colocatiepartner voor de hosting van hun Duitse klant LeitzCloud. Door de samenwerking met maincubes kunnen vBoxx en LeitzCloud hun netwerk uitbreiden. Daarnaast krijgen gebruikers van het secureexchange® platform direct toegang tot LeitzCloud infrastructuur in de datacenters van maincubes in Frankfurt en Amsterdam. Zo kunnen streng beveiligde en online samenwerkings- en cloud storage omgevingen gecreëerd worden.

Mooie toekomst met voordelen voor alle partijen

“Onze klant LeitzCloud biedt veilige en betrouwbare cloud storage oplossingen voor zowel het MKB als enterprises. Hun diensten vereenvoudigen IT-infrastructuur en verbeteren de samenwerking tussen collega’s, partners en klanten,” zegt Valentijn Koppenaal, oprichter en CEO bij vBoxx. “De keuze voor maincubes is gebaseerd op vier selectiecriteria. Ten eerste wilden we een partner die fysiek gevestigd is in Duitsland en voldoet aan de strenge Duitse normen voor dataverwerking. Daarnaast zochten we een colocatie service provider die gespecialiseerd is in beveiliging en betrouwbaarheid. Ten vierde wilden we samenwerken met een bedrijf dat investeert in innovatie en duurzaamheid, en die ons enthousiasme deelt voor de kansen en uitdagingen van de 21e eeuw. maincubes voldoet ruimschoots aan deze criteria, waardoor we vol vertrouwen gebruikmaken van hun ISO-gecertificeerde datacenters.”

Antje Tauchmann, Marketing Manager bij maincubes: “Onze bedrijven vullen elkaar perfect aan. vBoxx krijgt toegang tot onze schaalbare infrastructuur met hoge beschikbaarheid. Bovendien heeft maincubes onlangs succesvol de ISAE 3402 Type 1 hercertificering doorlopen, waardoor vBoxx ervan verzekerd is dat onze diensten aan de hoogste internationale beveiligingsstandaarden voldoen. Daarnaast krijgen klanten van maincubes toegang tot de uitgebreide en zeer flexibele LeitzCloud diensten. Dit is mogelijk via het secureexchange® platform, waardoor onze klanten LeitzCloud kunnen gebruiken zonder aanvullende complexe netwerkstructuren te hoeven beheren. maincubes is zeer betrokken bij verscheidene projecten en activiteiten op het gebied van IoT en smart mobiliteit, dus we zijn verheugd en verzekerd dat we met vBoxx een mooie toekomst in het vooruitzicht hebben.”

Eersteklas datacenters met maximale beveiliging

Het van origine Duitse bedrijf maincubes biedt geavanceerde colocatie diensten voor cloud service providers, content providers en grootbedrijven. De energiezuinige, schaalbare datacenter-infrastructuur van maincubes is in Duitsland ontwikkeld en garandeert 100% uptime. Momenteel beheert maincubes datacenters in Frankfurt (FRA01) en Amsterdam (AMS01). In de nabije toekomst zal maincubes ook een datacenter in de regio Rijn-Main openen. Alle datacenters zijn ISO- en TÜV-gecertificeerd. BDO, het op vier na grootste accountantskantoor in Duitsland, certificeerde maincubes in januari voor ISAE 3402, welke verregaande data-integriteit garandeert. Het datacenter in Frankfurt is daarnaast bekroond met de Duitse Data Center Award en is een DE-CIX-enabled locatie. Hiermee voldoet FRA01 aan alle Duitse richtlijnen voor databescherming en de Europese General Data Protection Regulation (EU-GDPR).

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over maincubes

maincubes maakt deel uit van de Duitse investeerder en vastgoedontwikkelaar Art-Invest, welke onderdeel uitmaakt van het Duitse bouwconcern Zech Group. maincubes exploiteert datacenters in Frankfurt en Amsterdam, en biedt een netwerk van datacenters met hoge beschikbaarheid van verschillende grootte en type in Europa. Daarmee is maincubes in staat om colocatie services en veilige ecosystemen te leveren voor de digitale toekomst van klanten in verschillende industrieën. Via het secureexchange® digitale platform kunnen maincubes’ klanten en partners IT-services wereldwijd gebruiken, zoals IoT, (cyber) security, connectiviteit, alsook cloud services – en hun businessmogelijkheden uitbreiden. maincubes biedt veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke services en een veilig thuis voor data.
Meer over maincubes

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.