WatchGuard lanceert nieuwe Firebox-appliances

Hoogwaardige bescherming voor een betaalbare prijs

| WatchGuard | 3 min | 5 oktober 2021 12:52
Copyright: WatchGuard
WatchGuard Technologies kondigt vier nieuwe unified threat management-appliances aan: de Firebox M290, M390, M590 en M690. Deze firewalls bieden hoogwaardige bescherming voor een betaalbare prijs, waardoor ze zeer geschikt zijn voor kleine en middelgrote organisaties.

De nieuwe Fireboxes combineren een verbeterde beveiliging met de snelheid en processorkracht die nodig zijn voor de verwerking van versleuteld verkeer. De nieuwe uitbreidbare poorten en de integratie met WatchGuard Cloud zorgen voor meer flexibiliteit. Hierdoor kunnen de firewalls meebewegen met veranderende klantbehoeften op het gebied van het netwerk en de beveiliging ervan.

Snelle uitrol en meer inzicht

WatchGuard Cloud vereenvoudigt de implementatie en het beheer van deze Fireboxes, evenals het creëren van policy’s. IT-dienstverleners kunnen hun configuraties overzetten naar meerdere applicaties en clients, en appliances op afstand in gebruik nemen. Ook verkrijgen zij een beter inzicht in de appliances via een volledig 30 dagen-beeld van loggegevens, een snelle zoekfunctie en geautomatiseerde rapportage.

De nieuwe Fireboxes integreren naadloos met andere WatchGuard-oplossingen zoals AuthPoint voor multifactorauthenticatie, de wifi-accesspoints van WatchGuard en ThreatSync voor dreigingsanalyse. Hierdoor wordt het beheer van een securityomgeving veel eenvoudiger dan het voorheen was.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de nieuwe Firebox M290, M390, M590 en M690:
  • Sneller en krachtiger - Deze appliances zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale inspectie van https-verkeer. Deze beveiligingsfunctionaliteit is cruciaal om moderne malware te detecteren, zo blijkt uit het meest recente Internet Security Report.
  • Flexibel en toekomstbestendig - De appliances kunnen worden voorzien van uitbreidingsmodules. Dit stelt organisaties in staat om de poortconfiguratie aan te passen als het netwerk verandert. Optionele POE+-poorten voor de M590 en M690 vereenvoudigen het aansluiten van andere apparaten zoals beveiligingscamera’s en accesspoints.
  • Eenvoud in implementatie en beheer - WatchGuard Cloud maakt implementatie, monitoring, rapportage en beheer vanuit de cloud mogelijk. Met RapidDeploy is de implementatie zeer simpel: u zet de appliance aan en koppelt deze aan internet. De rest kan op afstand worden gedaan.
  • Betrouwbaar - Redundante stroomvoorziening zorgt voor maximale beschikbaarheid (dit geldt alleen voor de Firebox M590 en Firebox M690).

Versleuteld verkeer analyseren

“Volgens ons onderzoek was ruim 91 procent van alle malware waarmee netwerken in het tweede kwartaal van 2021 werden aangevallen versleuteld”, zegt Corey Nachreiner, chief security officer bij WatchGuard. “Het is daarom essentieel dat mkb-partijen en hun IT-partners securityoplossingen gebruiken die versleuteld verkeer kunnen analyseren, zonder negatieve impact op de prestaties. Onze nieuwe middenklasse-appliances uit de M Series voldoen hieraan. Daarnaast zijn de implementatie en het beheer sterk vereenvoudigd.”

Prijs-kwaliteitverhouding

“Deze nieuwe Firebox-appliances zijn door de uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding een ideale oplossing voor allerlei organisaties: van kleine bedrijven tot middelgrote bedrijfsdatacenters”, zegt Hayden Johnston, Operations Director bij WYSCOM. “Ze beschikken over meer dan genoeg kracht om malware te blokkeren die via https-verbindingen wordt afgeleverd. Het nieuwe modulaire uitbreidingssysteem biedt een scala aan opties, waardoor de appliances veelzijdiger zijn en langer bruikbaar blijven.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over WatchGuard
WatchGuard Technologies is wereldwijd leider in netwerkbeveiliging, veilige wifinetwerken, multifactorauthenticatie en network intelligence-dienstverlening. De bedrijfsmissie is security van enterpriseniveau mogelijk maken voor alle soorten organisaties, ongeacht hun grootte. Dit doet WatchGuard met eenvoud als uitgangspunt, waardoor het diensten- en productenportfolio uitermate geschikt is voor zowel grote ondernemingen als het mkb.
Meer over WatchGuard
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.