Commvault benoemt Chris Herben tot Field Marketing Manager Benelux

Chris Herben sluit zich aan bij het marketingteam om naamsbekendheid in de markt te verhogen en relaties in de regio te versterken

| Commvault | 2 min | 5 oktober 2021 12:55
Afbeelding: Chris Herben, Field Marketing Manager Benelux bij Commvault | Copyright: Commvault
Commvault, leverancier van zakelijke software voor databeheer in omgevingen in de cloud en op locatie, heeft Chris Herben aangesteld als Field Marketing Manager voor de Benelux. Herben gaat zich richten op het vergroten van de naamsbekendheid van Commvault en het behouden en versterken van partnerrelaties. Hij gaat nauw met partners samenwerken aan gezamenlijke campagnes in de regio die een bijdrage moeten leveren aan de groeiplannen van Commvault.

Herben is sinds 2000 actief in de IT-markt waar hij verschillende commerciële rollen bekleedde. Voordat Herben aan de slag ging bij Commvault, vervulde hij de rol van Director Global Partner Marketing bij Y Soft, waar hij verantwoordelijk was voor het leiden en managen van de wereldwijde partner marketingactiviteiten en initiatieven. Eerder had hij een soortgelijke rol bij zowel Nuance Communications en Kofax, waar hij verantwoordelijk was voor zowel de partner als end user marketing in de Benelux, DACH, ECEMEA en Nordics.

Herben is blij met zijn aanstelling: “Commvault begeeft zich in een groeimarkt waar momenteel veel gebeurt. Het bedrijfsleven worstelt niet alleen met de toename van ransomware, maar ook met het inzichtelijk maken van hun bedrijfsdata en de overstap naar de cloud. De innovatieve oplossingen die Commvault hen biedt en de kennis en expertise die binnen de organisatie leeft, waren voor mij een reden om over te stappen. Ik kijk dan ook uit om het merk Commvault verder uit te bouwen in de regio en organisaties te helpen grip te krijgen op hun data en die te beschermen tegen cybercriminelen.”

“Chris is een mooie aanwinst voor Commvault en het lokale team. Hij brengt ruim twintig jaar aan kennis en ervaring in zowel sales als marketing in de IT-branche met zich mee. Daarnaast speelde hij een cruciale rol in het succesvol opzetten en uitrollen van wereldwijde partner marketingactiviteiten bij zijn vorige werkgevers”, aldus Sabrina Mazzanti, head of regional marketing West-Europa & Israel bij Commvault. “Chris heeft een transparante en directe communicatiestijl. Daarom past hij goed in het team en is hij de ideale kandidaat om ons te ondersteunen bij de volgende groeifase in de Benelux.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Commvault
Over Commvault
Commvault is een wereldwijde leider in het leveren van data-gereedheid, waardoor klanten in staat zijn om op intelligente wijze gegevens te beheren met oplossingen die gegevens opslaan, beschermen, optimaliseren en gebruiken. Commvault-software automatiseert geestdodende IT-taken en laat gegevens harder werken voor klanten, zodat ze waardevolle inzichten kunnen verwerven voor hun bedrijf. Commvault-oplossingen werken zowel in de cloud als op locatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de digitale tools en procedures die al in gebruik zijn. Commvault-software, -oplossingen en -services zijn beschikbaar vanuit het bedrijf en via een wereldwijd ecosysteem van vertrouwde partners. Commvault heeft hooggekwalificeerde medewerkers in dienst op markten over de hele wereld.
Meer over Commvault
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.