NetApp neemt CloudCheckr over

NetApp CloudOps Platform stelt organisaties in staat hun multi-cloudinfrastructuur beter te optimaliseren en te beveiligen

| NetApp | 2 min | 5 oktober 2021 15:37
Copyright: NetApp
NetApp® heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van CloudCheckr. Dit is een toonaangevend platform voor cloudoptimalisatie, dat zichtbaarheid en inzicht in de cloud biedt om de kosten te verlagen, de beveiliging en compliance te handhaven en cloudresources te optimaliseren. Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.
Omdat organisaties uit de particuliere en publieke sector samen met Managed Service Providers de afgelopen jaren meer in clouddiensten hebben geïnvesteerd, zijn de kosten van de cloud een obstakel gebleken voor de versnelling naar dit platform.
Deze overname breidt het toonaangevende FinOps-aanbod van Spot by NetApp uit door kritisch inzicht in kosten en rapportage van het CloudCheckr-platform te combineren met continue kostenoptimalisatie en managed services van Spot by NetApp. Door deze mogelijkheden samen te brengen, hebben organisaties meer inzicht in hun cloudresources en kunnen ze deze continu verbeteren. Zo benutten ze sneller en op grotere schaal de voordelen van de cloud.
NetApp blijft investeren in de innovatie en groei van het Spot by NetApp-portfolio als kerncomponent van zijn cloudstrategie. De overname van CloudCheckr vormt een aanvulling op en uitbreiding van het Spot by NetApp-portfolio om een toonaangevende suite van CloudOps-services te creëren. Het bouwt in dit verband voort op de recente overname van Data Mechanics door het bedrijf. Met CloudCheckr biedt het Spot by NetApp-portfolio uitgebreid inzicht in kosten, analyse, beheer en optimalisatie om ondernemingen en Managed Service Providers te helpen hun cloudinfrastructuur-resources continu te beheren.
“Het beheren van kosten en het versnellen van cloudapplicaties is een grote uitdaging voor organisaties, aangezien ze werken aan het maximaliseren van de ROI van hun cloudinvesteringen, en dat alles terwijl ze draaien op cloudsnelheid”, zegt Anthony Lye, executive vice president en general manager van de Public Cloud Services-businessunit van NetApp.
“Door cloud-factureringsanalyses, kostenbeheer-mogelijkheden, cloudcompliance en beveiliging toe te voegen aan ons CloudOps-platform dankzij de overname van CloudCheckr stellen we organisaties in staat sneller infrastructuur en bedrijfsapplicaties in te zetten en tegelijkertijd hun investerings- en operationele kosten te verlagen. Dit is een cruciale stap in onze FinOps-strategie en een versnelling van ons overall CloudOps-leiderschap. Kortom: NetApp blijft klanten in staat stellen meer cloud te realiseren tegen lagere kosten.”
“De combinatie van Spot by NetApp en CloudCheckr zal een suite van zeer complementaire en synergetische multi-cloud infrastructuurbeheeroplossingen creëren voor onze klanten en partners", zegt Tim McKinnon, CEO van CloudCheckr. "Het CloudCheckr-team is enthousiast om zich bij NetApp aan te sluiten en het leiderschap van het bedrijf op het gebied van FinOps te helpen bevorderen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NetApp
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala van dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in lokale omgevingen, om uw digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd.
Meer over NetApp
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.