VMware biedt 'Cloud Smart'-benadering voor het multi-cloudtijdperk

VMware introduceert VMware Cross-Cloud Services om klanten vrijheid, flexibiliteit en beveiliging te bieden in elke cloud

| VMware | 2 min | 5 oktober 2021 15:51
Copyright: VMware
VMware heeft tijdens VMworld 2021 zijn strategie aangekondigd om klanten te helpen navigeren door het multi-cloudtijdperk met VMware Cross-Cloud Services. Deze groep geïntegreerde diensten biedt digitale bedrijven een sneller en slimmer pad naar de cloud, waardoor klanten in elke cloud apps kunnen bouwen, uitvoeren en beveiligen – mét vrijheid en flexibiliteit.

Tegenwoordig gebruikt een gemiddeld bedrijf ongeveer 500 applicaties[1], verspreid over diverse clouds. Vijfenzeventig procent van de VMware-klanten gebruikt twee of meer public clouds en 40% gebruikt er drie of meer[2]. Deze multi-cloudbenadering verhoogt de snelheid en innovatie van apps, waardoor bedrijven meer agile en veerkrachtig zijn. Een multi-cloudomgeving is echter veel diverser, complexer en meer gedistribueerd dan alles wat bedrijven in het verleden hebben moeten beheren. Deze complexiteit dwingt bedrijven vaak om een afweging te maken tussen snel handelen en risicobeheer, waardoor de uitvoering vertraging oploopt en de kosten toenemen.

VMware’s strategie is om deze moeilijke keuzes en uitdagingen voor klanten te elimineren door hen een krachtige combinatie van vrijheid en controle te bieden in hun multi-cloudactiviteiten.

VMware Cross-Cloud services voor alle apps

VMware Cross-Cloud services biedt drie belangrijke voordelen: een versneld pad naar de cloud, kostenefficiëntie en flexibiliteit in en controle over elke cloud. VMware Cross-Cloud services breiden de mogelijkheden van VMware’s productportfolio voor een multi-cloudwereld uit, waardoor klanten de diensten kunnen kiezen die voor hun cloud interessant zijn en zo aan de veranderende bedrijfsbehoeften kunnen voldoen. Vmware Cross-Cloud services biedt innovaties voor vijf kernbouwstenen:
  • Een state-of-the-art-platform om cloud-native apps te bouwen en implementeren;
  • Cloudinfrastructuur om enterprise-apps te draaien;
  • Cloudbeheer om de prestaties en kosten van apps in verschillende clouds te monitoren en beheren;
  • Beveiliging en networking over alle multi-cloudactiviteiten heen om alle apps te verbinden en beter te beveiligen;
  • Een digital workspace om de gedistribueerde workforce te ondersteunen, inclusief edge-oplossingen om edge-native apps te implementeren en beheren.
  1. K2 Cybersecurity, “Average Enterprise Runs 464 Custom Applications”, maart 2021
  2. VMware-onderzoek, 2021

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over VMware
VMware software drijft ’s werelds meest complexe digitale infrastructuur. Het compute-, cloud-, mobility-, networking- en security-aanbod van het bedrijf biedt een dynamisch en efficiënt digitaal fundament.
Meer over VMware
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.