NEXT Delft kiest voor Kindow als preferred partner om slim gebruik te maken van zon- en daglicht

Dankzij de samenwerking kan NEXT Delft beter gebruik maken van zon- en daglicht

| Kindow | 2 min | 5 oktober 2021 15:57
Afbeelding: NEXT Delft in aanbouw | Copyright: ASR Dutch Science Park Fund
Kindow, een ontwikkelaar van intelligente zon- en daglichtregelingen voor kantoorgebouwen, kondigt vandaag aan dat het ASR Dutch Science Park Fund, onderdeel van a.s.r. real estate, heeft gekozen voor Kindow als preferred supplier voor zijn NEXT Delft gebouw.

Dankzij de samenwerking kan NEXT Delft beter gebruik maken van zon- en daglicht. Doordat de Rollers een slimme zon- en daglichtregeling bevatten, beweegt het systeem automatisch mee met de zon. Hierdoor komt er meer daglicht binnen vergeleken met traditionele zonwering, wat zowel een positief effect heeft op de energie efficiëntie van het pand als het welzijn van de mensen die er werken. Bovendien zorgt het voor een strakke en uniforme uitstraling aan het gebouw, als iedere huurder gebruik maakt van dezelfde binnenzonwering. Een ander belangrijk onderscheidend element van de oplossing is het slimme, plug & play installatieconcept. Hierdoor is de oplossing eenvoudig te installeren en betaalbaar omdat de inspanningen voor de e-installateur minimaal zijn.

“Wij waren direct onder de indruk toen wij een demonstratie kregen van de Kindow Rollers. Het is een innovatief systeem die de prestaties van het gebouw op het gebied van comfort en energie efficiëntie verbetert. Daarnaast willen wij met NEXT Delft een bijdrage leveren aan het behoud en de verdere ontwikkeling van scale-ups die zich op de TU Delft Campus bevinden. Kindow voldoet aan deze eisen omdat het bedrijf is gevestigd op de TU Delft Campus en is ontstaan vanuit het YES!Delft incubator programma. Hierdoor was de beslissing om Kindow te benoemen als preferred supplier snel genomen,“ aldus Michael van der Leer, Technisch Assetmanager Commercieel Vastgoed bij a.s.r. real estate. “Een ander belangrijk voordeel van Kindow is dat het systeem sinds januari 2021 kan worden meegenomen in de BENG-normering voor nieuwe gebouwen.”

Sam Kin, oprichter en CEO van Kindow: “NEXT Delft ligt midden op het zuidelijke deel van de TU Delft campus naast YES!Delft waar wij zelf ook zijn begonnen. NEXT Delft vormt een unieke hubfunctie binnen het ecosysteem van de TU Delft Campus. Met verschillende ‘meet & greet’ faciliteiten zoals een vergadercentrum, co-working- en communityspace en horeca biedt het gebouw alle mogelijkheden voor ontmoeting, kennisdeling en samenwerking. Wij zijn er dan ook trots op dat onze Kindow Rollers straks hangen in dit toonaangevende gebouw op het gebied van innovatie en duurzaamheid.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Kindow
Daglicht is essentieel voor een prettige, gezonde en productieve werkomgeving. Kindow heeft daarom een intelligente zon- en daglichtregeling ontwikkeld, waarbij lamellen en rolgordijnen automatisch kunnen meebewegen met de zon. Hierdoor komt er volgens onderzoek van de TU/Eindhoven tot 65% meer daglicht binnen vergeleken met traditionele gebouwen, wat een positief effect heeft op het welzijn van mensen. Daarnaast zorgen de oplossingen van Kindow ook voor een energiebesparing tot 25% op koeling, verwarming en verlichting. 
Meer over Kindow
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.