Het Nederlandse Azerion lanceert game met Noorse supersterren als onderdeel van een lokale strategie

Noorse popsterren Marcus & Martinus schitteren in de game M&M Beat Hop die is ontwikkeld door Azerion

| Azerion | 2 min | 5 oktober 2021 19:11
Gewaardeerd
Copyright: Azerion
Azerion, het digitale mediaplatform en Telenor, kondigen vol trots de nieuwe generatie muziekritmegame Marcus & Martinus Beat hop aan met de Noorse supersterren Marcus & Martinus. Beat Hop is exclusief beschikbaar in Noorwegen via het online platform Spill fra Telenor en voor mobiele apparaten via de Google Play Store en de Apple Appstore. De launch van deze gloednieuwe game is onderdeel van een lokale strategie van de Nederlandse game-ontwikkelaar om relevante content naar lokale markten te brengen.

Lokale strategie

De samenwerking tussen Azerion en de Noorse popsterren is onderdeel van een lokale strategie om relevante content van hoge kwaliteit te brengen naar lokale markten. "Noorwegen is een belangrijk markt voor ons en daarom is het fantastisch dat we deze game met de Noorse supersterren ontwikkelen voor de lokale spelers. Bovendien zijn muziekritmegames een snelgroeiend genre en zijn we enorm blij dat we dit nieuwe interactieve format samen met de populaire muziek van Marcus & Martinus naar de fans in Noorwegen brengen" zegt Yuliya Nabieva, Director Content Licensing and Production bij Azerion.

Marcus & Martinus Beat Hop

Marcus & Martinus Beat Hop is nu beschikbaar via Spill fra Telenor, de Google Play Store, Apple Appstore en zelfs via de smart TV in Noorwegen. Spelers die nu de game downloaden krijgen twee maanden gratis toegang tot Azerions nieuwe muziekritmegame en meer dan 500 games op Spill fra Telenor. Bovendien krijgen spelers die high scores neerzetten in de de game, Marcus & Martinus Beat Hop een kans om een meet & greet te winnen met Marcus en Martinus en andere verrassingen te winnen.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Azerion
Azerion (AMS:AZRN) is een wereldwijd technologiebedrijf in de media- en entertainmentbranche, met hoofdkantoor in Amsterdam. Honderden miljoenen mensen spelen onze spellen en kijken onze video’s. Adverteerders bereiken met onze technologie enorme publieken en doelgroepen. Uitgevers draaien een topomzet met onze technologie en bereiken een kwaliteits publiek met onze content. Uniek is dat Azerion in al deze groepen werkt. We herkennen synergieën, vinden efficiëntieverbeteringen, en vlechten voor elk van onze gebruikers de beste strengen uit ons aanbod samen.

Azerion: content, bereik, omzet, engagement - een miljoen mogelijkheden.
Meer over Azerion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.