OPPO lanceert ColorOS 12 gebaseerd op Android 12

OPPO een van de eerste smart device merken die Android 12 uitbrengt

| OPPO | 2 min | 5 oktober 2021 19:37
Copyright: OPPO
OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, heeft na de lancering van Google’s nieuwe Android 12-besturingssysteem, de openbare wereldwijde bètaversie van het op Android 12 gebaseerde ColorOS 12 uitgebracht. Hiermee is OPPO een van de eerste smart device merken die Android 12 uitbrengt. ColorOS 12 is als eerst beschikbaar op de OPPO Find X3 Pro in Indonesië en Maleisië, en komt binnenkort naar Nederland.

Deze editie fungeert als een pilot-versie van ColorOS 12 en biedt gebruikers een voorproefje van hoe de nieuwe ColorOS-versie eruitziet en aanvoelt. OPPO onthult de volledige details van ColorOS 12 (wereldwijde versie) tijdens het online evenement op 11 oktober om 11:00 uur lokale tijd. Tijdens het evenement maakt OPPO het inclusieve en customizable ontwerp, de rijke functies en sterke prestaties, en de uitroltijdlijn van ColorOS 12 bekend.

Om zoveel mogelijk gebruikers te bereiken, is OPPO van plan om 110+ apparaten en 150 miljoen gebruikers over de hele wereld te bedienen. Dit maakt de lancering de snelste en meest omvangrijke ColorOS-update in OPPO’s geschiedenis.

Voor de allereerste keer zal OPPO tevens een aankondiging doen over het updatebeleid. Specifiek voor alle OPPO-toestellen die vanaf 2019 zijn uitgekomen, garandeert OPPO drie grote Android-updates voor zijn vlaggenschiptoestellen uit de Find X-serie, twee Android-updates voor de Reno-serie en een Android-update in sommige modellen van de A-serie. Dit in combinatie met regelmatige beveiligingspatch-updates gedurende vier jaar voor de Find X/Reno-serie, en drie jaar voor de A-serie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OPPO
OPPO is een wereldwijd toonaangevend smartphonemerk dat naast innovatieve smartphones ook baanbrekende IOT-producten biedt. Sinds de lancering van OPPO’s eerste smartphone in 2008, heeft het bedrijf onophoudelijk gewerkt aan technologische doorbraken zonder afbreuk te doen aan design. 

De opening van het Nederlandse kantoor was in 2018 een van OPPO’s eerste Europese vestigingen. Sindsdien zijn er in verschillende segmenten smartphoneseries geïntroduceerd, van betaalbare eyecatchers (A 2020 Series) tot toestellen die smartphone fotografie wereldwijd naar een hoger niveau tillen (Reno series) en premium toestellen met innovatieve specs (Find X Series). 

OPPO was met zijn Find X2 Series ook het eerste merk dat 5G-smartphones introduceerde op de Nederlandse markt. Als pionier op het gebied van 5G ondersteunt OPPO de commerciële uitrol van 5G op verschillende manieren, waaronder standaard 5G-patentontwikkeling, technologieonderzoek en industriële samenwerkingen. 

In het tijdperk van intelligente connectiviteit is het de ambitie van OPPO om zowel lokaal als internationaal, te blijven investeren in het creëren van impactvolle producten en het ontwikkelen van grensverleggende (5G-) technologieën. OPPO’s SuperVOOC 2.0 is hier een goed voorbeeld van; het is de snelste laadtechnologie die momenteel commercieel beschikbaar is. 

OPPO werkt wereldwijd samen met toonaangevende partners zoals o.a. Lamborghini, FC Barcelona, Wimbledon en National Geographic. Momenteel is OPPO actief in meer dan 45 landen en regio’s en beschikt het over zes onderzoekscentra die zich volledig richten op het creëren van ultieme smartphone-ervaringen voor gebruikers over de hele wereld.
Meer over OPPO
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.