SentinelOne haalt 200 miljoen dollar op in nieuwe investeringsronde

| SentinelOne | 2 min | 20 februari 2020 16:21
SentinelOne, leverancier van autonome endpoint-bescherming, heeft in een Series E-investeringsronde een bedrag van 200 miljoen dollar opgehaald. Het snelst groeiende cybersecurity-platform wordt nu gewaardeerd op 1,1 miljard dollar. Dankzij de nieuwe investering kan SentinelOne de vraag uit de markt beter aan en wereldwijde groei verder faciliteren.

De explosieve groei van SentinelOne geeft aan hoe het bedrijf in staat is ook daadwerkelijk de beloofde oplossingen te leveren. De techniek blijkt goed in staat de constant veranderende security-dreigingen het hoofd te bieden. SentinelOne is de eerste die cloudgebaseerde endpoint-bescherming liet uitgroeien tot een volledig cybersecurity-platform dat bescherming biedt aan elk apparaat in een bedrijfsomgeving, dankzij gedragsanalyse en AI-modellen. In het platform komen endpoint-bescherming en detectie en respons naadloos samen in ActiveEDR, blijft IoT onder controle met SentinelOne Ranger en blijven container en cloud-native workloads beschermd met Singularity Platform.

“De eisen aan cybersecurity zijn veranderd en wij hebben endpoint-bescherming verder gebracht dan het ooit was. In plaats van alleen laptops, desktops en servers te beschermen met EPP en EDR, beschermen we het hele netwerk met flexibele, autonome technologie. Van container workloads in de cloud en datacenters tot IoT-apparatuur”, aldus Tomer Weingarten, CEO en mede-oprichter van SentinelOne. “De inzet van AI om enorme hoeveelheden data in realtime te verwerken, zorgt ervoor dat onze klanten veilig zijn voor allerlei aanvalsvormen. Doordat we verder gaan dan de traditionele bescherming van de endpoints hebben we deze mooie groei doorgemaakt.”

De investeringsronde werd geleid door Insight Partners, met deelname van Tiger Global Management, Qualcomm Ventures LLC, Vista Public Strategies en eerdere investeerders.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SentinelOne
SentinelOne (NYSE: S) levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporings-functionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk.
Meer over SentinelOne
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.