Kingston Technology ontvangt Intel-platformvalidatie voor DDR5-geheugen

Kingston Technology de eerste externe leverancier die dit ontvangt

| Kingston Technology | 2 min | 6 oktober 2021 15:17
Copyright: Kingston Technology
  • Kingston Technology is hiermee de eerste externe leverancier die dit ontvangt
  • 16GB en 32GB DDR5 UDIMM zijn compatibel met Intel-platformen
Kingston Technology Europe Co LLP, een dochteronderneming van Kingston Technology Company, Inc., wereldleider op het gebied van geheugenproducten en technologische oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat de DDR5 UDIMMS – die binnenkort zal verschijnen – een Intel-platformvalidatie heeft gekregen. Dit is de eerste en belangrijkste mijlpaal in de validatie van compatibiliteit tussen Kingston DDR5-geheugenoplossingen en Intel-platformen die gebruikmaken van DDR5.

Kingston's introductieportfolio van DDR5-geheugen zal de eerste zijn in een reeks krachtige oplossingen – van lage tot hoge capaciteit – in verschillende vormen. Allemaal, ter ondersteuning van de op DDR5 gebaseerde platforms die het komende jaar hun debuut zullen maken. Kingston heeft de volgende generatie DDR-geheugen ontwikkeld en levert meer dan 10.000 DDR5 UDIMM exemplaren aan belangrijke moederbordfabrikanten en technologiepartners ter ondersteuning van de lancering van het platform. Door partners in een vroeg stadium te ondersteunen, draagt Kingston bij aan het leggen van de basis voor een succesvolle productlancering.

Al meer dan drie decennia is Kingston het geheugenmerk dat klanten kiezen voor hun systemen. Eerder deze week maakte Kingston bekend te zijn uitgeroepen tot grootste externe leverancier van DRAM-modules ter wereld, volgens de meest recente ranglijst op basis van omzet van analistenbureau TrendForce. Dit is het 18e achtereenvolgende jaar dat het bedrijf deze toppositie bekleedt en bevestigt dat Kingston een toonaangevende speler is in de markt. Met de lancering van nieuwe platformen in het vooruitzicht, maakt Kingston zich op om een reeks DDR5-geheugenmodules op de markt te brengen met verbeteringen op het gebied van prestaties, data-integriteit, compactheid en schaalbaarheid voor de komende jaren.

Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA: "We kijken uit naar de onthulling van ons nieuwste DDR5-portfolio en hebben belangrijke investeringen gedaan om de aanstaande lancering mogelijk te maken. Door in een vroeg stadium onderdelen in te kopen tijdens een wereldwijd tekort om onze productie-infrastructuur uit te breiden met de nieuwste DDR5-platforms, zijn we in staat om aan de vraag naar grote aantallen te voldoen. Kingston neemt het voortouw met de volgende generatie geheugen. Van het partnerniveau tot en met de eindgebruiker, Kingston Is With You.”

De kwaliteit van Kingston geheugen wordt gewaarborgd door een gelimiteerde levenslange garantie, gratis technische ondersteuning en legendarische Kingston betrouwbaarheid.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Kingston Technology
Kingston Digital Europe Co LLP en Kingston Technology Company, Inc., zijn onderdeel van dezelfde bedrijvengroep (“Kingston”). Kingston is ’s werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten. Kingston ontwikkelt en produceert oplossingen die gebruikt worden om te leven, te werken en te spelen, van big data, laptops en pc’s tot IoT-apparatuur, zoals slimme en draagbare technologie, tot design-in en contractproductie. De grootste pc-producenten en cloudhostingpartijen ter wereld vertrouwen op Kingston voor hun productiebehoeften. Onze passie voedt de technologie die de wereld elke dag inzet. We streven ernaar verder te kijken dan onze producten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en oplossingen te bieden die een verschil maken: ‘Kingston Is With You’. 
Meer over Kingston Technology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.