ServiceNow en Celonis gaan strategisch partnerschap aan om de manier van werken te herdefiniëren

Nieuwe oplossingen stellen bedrijven in staat versneld digitaal te innoveren, om zo tevredenheid te verhogen, meer omzet te genereren en ruime marges te creëren

| Celonis | 3 min | 6 oktober 2021 15:19
ServiceNow en Celonis kondigen een strategisch partnerschap aan dat bedrijven gaat helpen zoveel mogelijk profijt uit hun digitale investeringen te halen. Een succesvolle digitale transformatie is essentieel voor bedrijven om te kunnen floreren in de toekomst. De combinatie van ServiceNow’s low-code workflow platform en de real-time process execution mogelijkheden van het Celonis’ Execution Management System (EMS) helpt organisaties daarbij. ServiceNow maakt verder bekend van plan te zijn ook financieel in Celonis te gaan investeren.

Beide partijen leveren samen oplossingen die gebruikers processen laat identificeren die geschikt zijn voor automatisering. Daarnaast worden er digitale workflows gecreëerd om deze processen te optimaliseren. Samen bieden de bedrijven klanten een beter inzicht in hoe werk door hun organisaties vloeit. Door actie te ondernemen op deze inzichten kan digitale innovatie worden versneld en worden voorspeld hoe er beter kan worden gewerkt.

“Er vindt een enorme innovatie-explosie plaats, nu bedrijfsleiders voor belangrijke keuzes staan die het succes van hun businessmodellen en digitale groei bepalen”, zegt Bill McDermott, CEO van ServiceNow. “ServiceNow en Celonis slaan de handen ineen om bedrijven te helpen met de grootste uitdagingen van deze tijd, zoals knelpunten in processen, integratie-uitdagingen en frustraties van werknemers. De workflow revolutie start, en wij leiden de weg tijdens deze eenmalige kans om werk voor iedereen beter te maken.”

“De winnaars van deze digitale innovatieslag zijn de bedrijven die hun data het best voor ze laten werken”, aldus Alex Rinke, co-CEO en medeoprichter van Celonis. “Dit partnerschap met ServiceNow onderstreept hoe belangrijk data is in de wereld van enterprise software. We maken van Celonis de meest innovatieve en betrouwbare partner van elk team, elke bedrijfsleider en elke organisatie. Data execution transformeert en versterkt elk bedrijf.”

"Celonis en ServiceNow lopen voorop in hun vakgebieden, en we zijn erg enthousiast over de mogelijkheden voor bedrijfsprocessen die ze samen gaan aanboren", zegt Dr. Matthias Egelhaaf, Head of Digital Solutions bij Siemens GBS. "Bij Siemens GBS waren we een pionier die Celonis toepaste. We hebben positieve resultaten hiervan gezien voor onze processen, en we kijken er nu naar uit om de voordelen van ServiceNow en Celonis te ervaren."

Volgens Gartner is de markt voor software die hyperautomatisering mogelijk maakt in 2025 zo’n 860 miljard dollar waard1. Toch maximaliseren veel bedrijven de waarde van hun digitale investeringen niet, omdat ze geen inzicht hebben in de gedateerde processen die hun business operations tegenhouden. Om automatisering voor elkaar te krijgen die echt werkt, is begrip van hoe ‘werk’ door een organisatie, door mensen, processen en systemen vloeit, nodig. ServiceNow en Celonis helpen organisaties alle werkprocessen in kaart te brengen en daarna digitale workflows te bouwen die tot beter en efficiënter werk leiden.

Klanten zullen snel knelpunten in hun processen kunnen identificeren en oplossingen kunnen automatiseren die de klanttevredenheid vergroten, tot grotere omzetcijfers leiden en marges verbeteren. Door data execution, automatisering, machine learning, process mining, robotic process automation en low code app development samen te brengen op het Now Platfom en Celonis EMS, hebben klanten de real-time inzichten die ze nodig hebben om snel en continu te hun workflows te blijven verbeteren.

De bedrijven willen in de eerste helft van 2022 hun eerste gezamenlijke oplossing presenteren. ServiceNow en Celonis gaan een strategische go-to-market relatie aan met gedeelde investeringen, gezamenlijke ontwikkelingen, marketing en sales. Bovendien is Celonis van plan ServiceNow te gaan gebruiken voor IT en employee engagement. ServiceNow gebruikt Celonis’ process mining technologieën al binnen de eigen organisatie om knelpunten in interne financiële en sales processen te identificeren.
  1. Gartner, Forecast Analysis: Hyperautomation of Enablement Software, Worldwide, Cathy Tornbohm, Fabrizio Biscotti, Rachel Chippendale, March 22, 2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.