Telefónica Tech en CyberArk slaan handen ineen voor nieuwe Identity Security managed service

Zakelijke Telefónica-klanten en telecom operators krijgen toegang tot een nieuwe set beveiligingstools gebouwd op het Identity Security platform van CyberArk

| CyberArk | 2 min | 6 oktober 2021 15:51
Copyright: CyberArk
Telefónica Tech en CyberArk hebben een partnership gesloten om identiteitsrisico’s bij klanten verder in te dammen middels SaaS-gebaseerde cybersecurity-oplossingen. Zakelijke Telefónica-klanten en telecom operators krijgen toegang tot een nieuwe set beveiligingstools gebouwd op het Identity Security platform van CyberArk. Door het als managed service aan te bieden, profiteren klanten van allerlei groottes van het aanbod.

Bedrijven zetten complexe netwerken op om het werken op verschillende locaties en digitale ontwikkelingen te faciliteren. Hierdoor schiet traditionele perimeter-gebaseerde security tekort; er zijn te veel credentials, secrets en identiteiten te beheren. De gaten in de perimeter zijn te makkelijk te benutten, waardoor machine- en gebruikersidentiteiten kunnen worden overgenomen. Het CyberArk Identity Security platform is daarom gericht op privileged access management, waarbij met een security-first aanpak authenticatie, autorisatie, toegang en audit in een gebruiksvriendelijk geheel wordt samengebracht.

“Corporate security is door de pandemie veranderd. Telefónica Tech wil hierop inspelen door managed services aan te bieden die niet alleen op onze eigen SOC-capaciteit zijn gebaseerd, maar ook via samenwerkingen met vooraanstaande technologiepartners”, aldus Alberto Sempere, Cybersecurity Product & Services Director bij Telefónica Tech. “We breiden onze Identity Security aanbod daarom uit, en bieden het volledige CyberArk Identity Security platform aan als managed services voor onze klanten wereldwijd.”

“Gebruikersgegevens en machine-secrets genieten de voorkeur bij aanvallers om toegang te krijgen tot gevoelige data”, zegt Chris Moore, Vice President Global Channels, CyberArk. “Telefónica Tech is een van ‘s werelds grootste MSP’s dus we werken graag met hen samen om hun managed cyber services-portfolio te verstevigen. Dankzij de Identity Security-aanpak zijn hun klanten in staat cyber-risico’s te verkleinen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over CyberArk
CyberArk is het enige security-bedrijf dat gericht is op de meest geavanceerde internetbedreigingen: degene die gericht zijn op het gebruik van privileged accounts om het hart van de onderneming te raken. CyberArk wil aanvallen platleggen voordat ze bedrijven platleggen. Hiertoe beschermen ze bedrijven proactief, voordat aanvallen onherstelbare schade aanrichten.
Meer over CyberArk
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.