Holland ICT Groep B.V. faciliteert techniek

Heiper ICT en WintelligeNT familiair onder één paraplu

| Holland ICT Groep | 2 min | 6 oktober 2021 16:00
Afbeelding: Pieter van Woerden, mede directeur-eigenaar Holland ICT Groep | Copyright: Holland ICT Groep
Holland ICT Groep is de overkoepelende organisatie waar Heiper ICT uit Huizen en WintelligeNT uit Den Haag sinds deze maand onder verenigd zijn. De techniek voor beide dienstverleners wordt door Holland ICT Groep centraal gefaciliteerd. Met het bundelen van krachten aan de achterkant kunnen beide ICT-dienstverleners het klantcontact aan de voorkant continueren en uitbouwen.

Pieter van Woerden, mede directeur-eigenaar Holland ICT Groep: “Data gaan steeds meer naar de cloud. Dat is niet alleen een ingrijpende verandering voor veel bedrijven, ook voor veel ICT-dienstverleners vraagt dat om een flexibele opstelling. Bundelen van krachten en inkoop zorgt voor meer stabiliteit. Daarnaast biedt overkoepelend samenwerken voordelen voor zowel de klant als de ICT-dienstverlener; door grotere volumes centraal in te kopen bied je direct financieel voordeel. Organisaties die onder Holland ICT Groep vallen, behouden zelf het klantcontact, want we zijn sterk in dat persoonlijke contact en dat willen zowel de klant als wij behouden.”

Springplank

Door verschillende competenties binnen één complementaire groep te combineren en elkaars kunde en kennis te delen, ontstaat synergie. Dit samenwerkingsvoordeel zorgt voor een stevige infrastructuur bij zowel de klant als de onder Holland ICT Groep vallende ICT-dienstverleners. Zo’n betrouwbare ICT-infrastructuur is de basis voor iedere organisatie, het fundament en alles wat daarop wordt gebouwd. Zo is ICT geen doel maar een middel om alle ontwikkelingen en innovaties binnen de organisatie optimaal te benutten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Holland ICT Groep
De Holland ICT Groep is een landelijk opererende groep van verschillende ICT-dienstverleners. De bij Holland ICT Groep aangesloten ICT-dienstverleners hebben een lang trackrecord en de ambitie om de wereld veilig en soepel te laten aansluiten op de cloud. Vanuit combineren van verschillende ICT competenties binnen één complementaire groep ontstaat er de synergie waar wij organisaties verder mee helpen. Het delen van elkaars kennis en kunde binnen de groep zien wij als de springplank naar succes voor de mens achter de specialist.
Meer over Holland ICT Groep
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.