VMware biedt klanten kansen om mogelijkheden op edge-locaties te benutten

Met het VMware Edge-portfolio kunnen bedrijven apps uitvoeren, beheren en beter beveiligen, zowel op near edge- als far edge-locaties

| VMware | 2 min | 6 oktober 2021 16:03
Copyright: VMware
Bedrijven verspreiden workloads over meerdere clouds en breiden tegelijkertijd uit naar de edge – waardoor apps en services dichter bij de plek komen waar mensen, data en apparaten verbinding maken met het netwerk. Vandaag heeft VMware tijdens VMworld 2021 uiteengezet hoe het klanten helpt om een complexere multi-cloudomgeving te begrijpen en deelde het hoe het klanten helpt bij de overgang naar edge-locaties.

VMware Edge

Het bedrijf introduceerde ook VMware Edge dat diverse producten van VMware combineert waardoor bedrijven edge-native apps in meerdere clouds kunnen uitvoeren, beheren en beter beveiligen op zowel near edge- als far edge-locaties. VMware Edge-oplossingen omvatten:
  • VMware Edge Compute Stack, vandaag onthuld tijdens VMworld 2021, is een purpose-built, geïntegreerde VM- en containergebaseerde stack waarmee bedrijven edge-native apps aan de ‘far edge’ kunnen moderniseren en beveiligen. VMware Edge Compute Stack zal beschikbaar zijn in Standard, Advanced en Enterprise-versies. VMware heeft ook plannen om een lichtgewicht versie van VMware Edge Compute Stack te ontwikkelen om een extreem lichte edge te bieden voor lichtere apps.
  • VMware SASE combineert SD-WAN-mogelijkheden met door de cloud geleverde beveiligingsfuncties, waaronder cloudwebbeveiliging, zero trust netwerktoegang en firewalling. Deze mogelijkheden worden als as-a-service aangeboden op zowel de near edge- als far edge-locaties via een wereldwijd netwerk van points of presence (PoP's).
  • VMware Telco Cloud-platform levert near edge-oplossingen aan de grootste communicatieserviceproviders ter wereld, van hun 4G/5G-kern tot aan het radio access network (RAN). VMware helpt serviceproviders bij het moderniseren van hun onderliggende netwerklaag, zodat ze overlay edge-services kunnen leveren aan hun consumenten- en zakelijke klanten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over VMware
VMware software drijft ’s werelds meest complexe digitale infrastructuur. Het compute-, cloud-, mobility-, networking- en security-aanbod van het bedrijf biedt een dynamisch en efficiënt digitaal fundament.
Meer over VMware
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.