VMware stimuleert app-modernisering voor klanten in elke cloud

VMware biedt toegang tot het VMware Tanzu-platform met nieuwe Vmware Tanzu Community-editie

| VMware | 2 min | 7 oktober 2021 8:39
Copyright: VMware
VMware biedt toegang tot het VMware Tanzu-platform met nieuwe Vmware Tanzu Community-editie, waardoor klanten op Kubernetes gebaseerde, gecontaineriseerde apps gratis kunnen uitvoeren en beheren in multi-cloudomgevingen.

Nu bedrijven omgaan met de realiteit van een permanente digital-first wereld, blijft de druk om activiteiten te digitaliseren en te moderniseren hoog. Hoewel deze modernisering absoluut noodzakelijk is, is het ook uitdagend: digitaliserings- en transformatie-inspanningen zijn complex, omvangrijk en moeten plaatsvinden zonder invloed te hebben op het vermogen van een bedrijf om aan de huidige zakelijke behoeften te voldoen. Teams staan voor de uitdaging om applicaties te bouwen die betrouwbaarder, veiliger, intelligenter en adaptiever zijn en ze moeten deze sneller, op schaal en in elke cloud leveren. Vandaag tijdens VMworld 2021 introduceert VMware verbeteringen aan zijn VMware Tanzu-portfolio om het beheer en de inzet van applicaties op schaal mogelijk te maken en developers de autonomie te geven om apps te bouwen en te implementeren in elke cloud.

VMware Tanzu Application-platform, geïntroduceerd in de eerste bètaversie tijdens het onlangs gehouden VMware SpringOne 2021, biedt een superieure developer experience voor bedrijven die apps en API’s bouwen en implementeren op basis van Kubernetes. Softwareteams kunnen sneller overgaan tot productie en ze worden ondersteund doordat de source-to-production-pijplijnen geautomatiseerd worden en de inspanningen van development- en operationele teams gecoördineerd worden.

VMware heeft tijdens VMworld 2021 nieuwe mogelijkheden aangekondigt voor Tanzu Application-platform bèta om de complete end-to-end ervaring voor developers en operators te bieden, waaronder:
  • Supply chain-choreografie: dit is gebaseerd op het open-source cartografieproject, waardoor app-operators vooraf goedgekeurde paden naar productie kunnen creëren voor developers die Kubernetes-bronnen en bestaande toolchains integreren.
  • Developer tooling inclusief IDE-plug-ins: dit geeft developers de mogelijkheid om eenvoudig en efficiënt met het platform of de open-sourcecomponenten te communiceren en zo belangrijke en frequente vooraf vastgelegde development tasks uit te voeren.
  • Intrinsieke beveiliging: voegt functies toe voor het ondertekenen, scannen en opslaan van afbeeldingen op het pad naar productie.
  • Service bindings: operators kunnen specificeren hoe endpoints en credentials van dataservices worden blootgesteld aan workloads op een draagbare en Kubernetes-native manier.
  • Source controller: hierdoor kunnen app developers workloads maken of bijwerken vanuit lokale broncode.
  • Convention service: een raamwerk voor platform-operators om beleid te configureren dat ervoor moet zorgen dat alle workloads de best practises volgen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over VMware
VMware software drijft ’s werelds meest complexe digitale infrastructuur. Het compute-, cloud-, mobility-, networking- en security-aanbod van het bedrijf biedt een dynamisch en efficiënt digitaal fundament.
Meer over VMware
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.