ThoughtSpot krijgt ‘Tech Cares Award’ van TrustRadius

ThoughtSpot beloond met CSR-award voor inzet medewerkers en communities

| ThoughtSpot | 2 min | 7 oktober 2021 10:08
Copyright: TrustRadius
ThoughtSpot, het Modern Analytics Cloud bedrijf, heeft een TrustRadius ‘Tech Cares Award’ gewonnen. Met het uitreiken van de awards bekroond TrustRadius ieder jaar organisaties die een sterk CSR-beleid hebben en uitvoeren.

TrustRadius is een onafhankelijk platform met beoordelingen van technologiebedrijven door gebruikers. Andere professionals kunnen de reviews gebruiken bij hun aankoopbeslissing. Voor de Tech Cares Award van TrustRadius kunnen organisaties een nominatie indienen waaruit blijkt dat zij in het betreffende jaar een uitzonderlijk CSR-beleid hebben gevoerd. Alle nominaties worden beoordeeld door de onderzoekers van TrustRadius.

ThoughtSpot won de award onder meer door het partnership met de organisatie achter ‘girls + data’ om datageletterdheid en interesse in technologie onder meisjes tussen 11-18 jaar te bevorderen. Ook introduceerde het een patent programma om innovatie en creatief denken onder medewerkers te bevorderen waarmee er meer ondernemerschap binnen de organisatie ontstaat. Verder deed het onderzoek naar diversiteit onder startups en richtte op basis hiervan task forces op voor onder meer opleiding & inclusie en communicatie & aannemen en behoud van medewerkers. Dit alles moet leiden tot een inclusieve en diverse werkomgeving en bijpassende recruitment-initiatieven.


“ThoughtSpot zet zich boven alles in om onze werknemers en onze communities op de eerste plaats te zetten en een diverse en inclusieve werkplek te bevorderen”, zegt Sudheesh Nair, CEO van ThoughtSpot. “Een organisatie is zo sterk als de mensen die er werken. Daarom besteden we veel tijd aan het tevreden en gestimuleerd houden van medewerkers. Ook laten we leden van onze community kennismaken met AI en analytics. We zijn blij dat TrustRadius onze inspanningen erkent en kijken ernaar uit onze interne en externe communities te blijven dienen.”

“We zijn blij deze Tech Cares Award-winnaars aan te kondigen”, aldus Vinay Bhagat, CEO van TrustRadius. “De afgelopen twee jaar is de tech community op de proef gesteld. We zijn geïnspireerd door te kijken naar leiders die actief zijn in de B2B-technologiesector die betekenisvolle vooruitgang nastreven in sociale, ecologische en culturele omgevingen. We vinden niet alleen dat deze bedrijven erkenning verdienen, we beschouwen ze ook als een geweldig voorbeeld terwijl we samen aan een sterkere toekomst bouwen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ThoughtSpot
De meest innovatieve bedrijven ter wereld gebruiken ThoughtSpot om iedereen in hun organisatie, van manager tot medewerker, de mogelijkheid te bieden snel datagedreven inzichten te ontdekken. Met ThoughtSpot kunnen professionals een eenvoudige zoekopdracht intypen om direct miljarden rijen gegevens te analyseren. Daarnaast kunnen ze kunstmatige intelligentie inzetten om betrouwbare, relevante inzichten te krijgen die antwoord geven op duizenden vragen waar ze zelf niet aan hadden gedacht. ThoughtSpot is eenvoudig te gebruiken voor iedere business professional en krachtig genoeg om zelfs de grootste, meest complexe bedrijfsdata te verwerken zonder in te boeten op snelheid, security of beheer. Klanten gebruiken ThoughtSpot om hun besluitvormingscultuur te transformeren. Door inzichten onderdeel te maken van elk gesprek en elke beslissing, herdefinieert ThoughtSpot de rol van data bij het creëren van een meer op feiten gebaseerde wereld.
Meer over ThoughtSpot
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.