Citrix kondigt wisseling leiderschap aan

Bob Calderoni benoemd tot Interim President en Chief Executive Officer

| Citrix | 1 min | 7 oktober 2021 10:24
Copyright: Citrix
  • David J. Henshall treedt terug als President, Chief Executive Officer en Lid van de Raad van Bestuur;
  • Voorlopige Inkomsten Derde Kwartaal 2021 Bekendgemaakt.
Citrix Systems, Inc. heeft vandaag aangekondigd dat Bob Calderoni, voorzitter van de Raad van Bestuur van Citrix, is benoemd tot interim Chief Executive Officer en President, met onmiddellijke ingang. Calderoni volgt David J. Henshall op, die is teruggetreden als President en CEO en als lid van de Raad van Bestuur van het bedrijf.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.