Google gaat Workday-applicaties wereldwijd breder inzetten

Google gebruikt Workday om in één enkel systeem HR-strategieën op te zetten, uit te voeren, te analyseren én op te schalen

| Workday | 2 min | 7 oktober 2021 10:42
Afbeelding: Workday Adaptive Planning - Enterprise Planning Dashboard screenshot | Copyright: Workday
Workday, Inc., leider in enterprise cloud-applicaties voor finance en human resources, kondigt vandaag aan dat Google LLC aanvullende producten gaat afnemen ter ondersteuning van zijn werknemers over de hele wereld, waaronder Workday Adaptive Planning, Workday Extend, Workday Prism Analytics en Workday Strategic Sourcing. Daarnaast zal Google als onderdeel van zijn voortdurende investering in talent management-strategieën de huidige inzet van Workday Human Capital Management (HCM) uitbreiden. Dit zal gebeuren door nieuwe applicaties toe te voegen om de werknemerservaring, werving en selectie te verbeteren.

Organisaties moeten hun strategieën aanpassen om in te kunnen spelen op de zeer dynamische moderne markt. Daarom is het van groot belang dat ze beschikken over systemen die de benodigde datagedreven inzichten en flexibiliteit bieden om effectief personeel te werven en groeidoelstellingen te realiseren. Met Workday beschikt Google over één flexibel cloud-systeem om strategieën te plannen, uit te voeren, te analyseren én op te schalen. Zo kan het bedrijf voldoen aan de eisen van de snel veranderende wereld van vandaag. De bredere inzet van Workdays HCM-oplossingen zal Google helpen om talent optimaal te ondersteunen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten te blijven stimuleren, terwijl ook de algemene HR-werkzaamheden verder worden gestroomlijnd.

Reacties op het nieuws

"We zijn enthousiast over onze samenwerking met Workday", zegt Arvind KC, vice president van corporate engineering voor People Operations bij Google. "Zij vormen de ruggengraat van onze HCM-suite en innoveren voortdurend op dit gebied. De verdere ontwikkeling van ons talent is cruciaal voor het succes van Google. We kijken er dan ook naar uit om onze samenwerking met Workday te verstevigen en de beste oplossingen te bouwen die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers."

"In het huidige, snel veranderende bedrijfsleven investeren organisaties als Google in technologieën die in hoog tempo aangepast kunnen worden aan bedrijfsbehoeften en tevens kunnen meegroeien", zegt David Somers, group general manager, Office of the CHRO bij Workday. "Workday is daarin uniek, omdat we klanten laten plannen, uitvoeren, analyseren en opschalen in één omgeving. Dat is de reden waarom klanten als Google hun samenwerking met Workday blijven verstevigen naarmate ze hun digitale initiatieven uitbreiden."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise-cloudapplicaties voor finance en human resources, die klanten helpen zich aan te passen aan en te ontwikkelen in een veranderende wereld. Workday applicaties voor financieel management, human resources, planning, spend management en analytics zijn door duizenden organisaties wereldwijd, van middelgrote organisaties tot de Fortune 50 companies in bijna elke sector, in gebruik.
Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday, het logo van Workday, VIBE, VIBE Central en VIBE Index zijn geregistreerde merken van Workday, Inc., sommige geregistreerd in de United States en elders. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.
Meer over Workday
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.