Dutch Cloud Community verwelkomt Cohesity als supporting organization

Cohesity is een toonaangevende leverancier van next-gen multicloud datamanagementoplossingen

| Dutch Cloud Community | 2 min | 7 oktober 2021 12:37
Dutch Cloud Community, de vereniging voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten, is verheugd aan te kondigen dat Cohesity, een toonaangevende leverancier van next-gen multicloud datamanagementoplossingen, zich bij de vereniging heeft gevoegd als een van de supporting organizations.

Dutch Cloud Community is een nieuwe branchevereniging ontstaan ​​uit de fusie tussen DHPA en ISPConnect. Dutch Cloud Community is het aanspreekpunt en de belangenbehartiger voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten. Het scheppen van randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet, is de missie van de branchevereniging.

Cohesity vereenvoudigt gegevensbeheer radicaal. De geboden oplossingen helpen bedrijven om waarde te halen uit data en deze eenvoudig te beschermen en te beheren in het datacenter, de edge en de cloud. Cohesity maakt gebruik van een reeks services, geconsolideerd op één multicloud-gegevensplatform, en elimineert een van de grootste pijnpunten van bedrijven, massale gegevensfragmentatie. De diensten worden geleverd als een service, in eigen beheer of worden geleverd door een van de Cohesity partners.

Simon Besteman, Managing Director Dutch Cloud Community: “Cohesity is een leider op het gebied van cloudgegevensbeheer en zeker ook een innovator. Daarom is Cohesity een welkome aanvulling op ons ondersteunende netwerk en brengt het ons, en onze leden, belangrijke kennis en informatie. We zullen een reeks evenementen voor leden organiseren, waaronder webinars, nieuwsbrieven, rapporten en enquêtes die we in gezamenlijkheid uitvoeren. We zijn er trots op dat Cohesity zich bij ons voegt als een van onze supporting organizations. Deze supporters zijn essentieel. Samen zorgen we ervoor dat we onze leden zoveel mogelijk toegevoegde waarde bieden en het interessante netwerk laten groeien.”

Mark Adams, Regional Director NEUR: “Cohesity is verheugd om zich als supporting organization aan te sluiten bij de Dutch Cloud Community. Legacy-oplossingen hebben moeite om de cloud te omarmen als een native omgeving, laat staan SaaS, terwijl meer cloudgerichte oplossingen de neiging hebben om alleen bepaalde workloads te bieden in plaats van het volledige scala aan use-cases. Cohesity brengt daar verandering in met een next-gen databeheerplatform dat is ontworpen om meerdere use-cases, workloads en apps op webschaal te ondersteunen in een echt hybride IT-landschap.

We werken graag samen met de cloudgemeenschap om ofwel een door de klant beheerde oplossing aan te bieden, of onze Cohesity-beheerde SaaS-implementatie, of, zoals sommige organisaties de voorkeur geven, een mix van beide aanbiedingen. Samen met deze community zullen we serviceproviders helpen om silo's te consolideren en de kracht van data te ontketenen en winstgevende groei te stimuleren voor cloud- en managed services-platforms.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dutch Cloud Community
Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community is in 2021 geboren uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.
Meer over Dutch Cloud Community
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.