KnowBe4 ontwikkelt nieuw onderzoeksplatform en benoemt Kai Roer tot Chief Research Officer

Dit platform stelt de industrie in staat om betere informatie te ontvangen waarop beslissingen met betrekking tot security kunnen worden gebaseerd

| KnowBe4 | 2 min | 7 oktober 2021 15:06
Afbeelding: Kai Roer, Chief Research Officer bij KnowBe4 | Copyright: KnowBe4
KnowBe4, leverancier van ’s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness en phishing-simulaties, heeft Kai Roer aangesteld als Chief Research Officer. Roer en zijn team zullen vanaf heden gebruikmaken van een volledig vernieuwd ​​onderzoeksplatform voor statistische analyse dat KnowBe4 heeft ontwikkeld.

De beschikking over dit nieuwe platform zal de manier waarop KnowBe4 onderzoeksprojecten uitvoert en brancherelevante rapporten verspreidt over onder andere security awareness, phishing, cultuur en ransomware, revolutionair veranderen. Het nieuwe platform stelt KnowBe4 in staat om gegevens over het gedrag, de kennis, de cultuur en de risico's van medewerkers op deze gebieden te combineren op een manier die niet eerder mogelijk was. Dit stelt de industrie in staat om betere informatie te ontvangen waarop beslissingen met betrekking tot security kunnen worden gebaseerd.

Over Kai Roer

Roer (auteur van “Build a Security Culture” van uitgeverij IT-Governance) heeft meer dan 25 jaar ervaring in cybersecurity, waarbij veel van zijn expertise gericht is op (het ontwikkelen van een) security-cultuur. Hij is gepromoveerd van algemeen directeur van KnowBe4 Research tot Chief Research Officer van KnowBe4. In 2015 richtte Roer CLTRe op, dat in 2019 werd overgenomen door KnowBe4. Voordat hij CLTRe oprichtte, creëerde Roer de wereldwijde de-facto standaard ‘Security Culture Framework’. Zijn baanbrekende onderzoek naar metrische gegevens over security-cultuur geeft organisaties over de hele wereld diepgaande inzichten in de menselijke factoren die van invloed zijn op risico's en beveiliging.

"KnowBe4 verbetert zijn onderzoekscapaciteiten om meer baanbrekend onderzoek te doen over alle onderwerpen die te maken hebben met security awareness, gedrag en cultuur", zegt Perry Carpenter, chief evangelist en strategy officer, KnowBe4. “Kai zal deze taak leiden als de nieuwe chief executive die verantwoordelijk is voor alle gegevens die via ons platform worden verzameld, inclusief trainingsgegevens, gebruik van modules, phishing-simulaties, Security Awareness Proficiency Assessment (SAPA)-enquête, cultuurenquêtes, en ga zo maar door. Dit nieuw platform van KnowBe4 Research laat onze toewijding zien om sectorrelevant onderzoek van wereldklasse voor de beveiligingsgemeenschap te creëren.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.