BlackBerry en Deloitte werken samen aan IoT-softwarebeveiliging

Fabrikanten krijgen inzicht om kwetsbaarheden in de beveiliging van software supply chain aan te pakken

| BlackBerry | 1 min | 8 oktober 2021 16:40
Copyright: BlackBerry
BlackBerry en Deloitte gaan samenwerken om fabrikanten te helpen bij de beveiliging van hun software supply chain. Als onderdeel van de overeenkomst gebruikt Deloitte de analyse-tool BlackBerry® Jarvis™, om opensource software (OSS), Common Vulnerabilities & Exposures (CVE) en Software Bill of Materials (SBOM) analyses uit te voeren voor hun klanten in de medische, automobiel- en ruimtevaartsector. Op deze manier blijft hun software veilig met behulp van intelligente data die het platform biedt.

BlackBerry Jarvis is ontworpen om het hoofd te bieden aan de toenemende complexiteit en toenemende cyberveiligheidsrisico's in softwaretoeleveringsketens die uit meerdere lagen bestaan. Het stelt fabrikanten in staat om de herkomst van hun code en elk afzonderlijk softwareonderdeel dat in hun supply chains terechtkomt te inspecteren. Dit zorgt ervoor dat producten veilig zijn en geüpdatet met de laatste beveiligingspatches. Jarvis kan daarnaast kwetsbaarheden identificeren en verhelpen door ze binnen enkele minuten te achterhalen en vervolgens diepgaande bruikbare inzichten te bieden. Voorheen waren hiervoor tijdrovende handmatige scans nodig.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.