TIBCO benoemd tot een leader in 2021 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform-as-a-Service

De volledigheid van de integratiemogelijkheden en de veelzijdigheid van het platform staan centraal in succes

| TIBCO | 2 min | 11 oktober 2021 9:35
Afbeelding: 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for EiPaaS Report | Copyright: Gartner
TIBCO Software Inc. ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen en helpt klanten de meest complexe datagedreven uitdagingen op te lossen. Vandaag kondigt TIBCO aan dat het is uitgeroepen tot een leader in het 2021 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform-as-a-Service (iPaaS). Dit is het vijfde jaar dat het bedrijf wordt erkend in het Magic Quadrant. TIBCO Cloud Integration zorgt ervoor dat klanten hun mensen, systemen, processen en apparaten naadloos met elkaar kunnen verbinden om de zakelijke flexibiliteit te vergroten en zakelijke doelstellingen sneller te behalen.

“Onze cloud-native iPaaS-oplossing vereenvoudigt en versnelt event-driven API’s en integraties, waardoor de automatisering van bedrijfsprocessen wordt geoptimaliseerd. Dit is cruciaal voor bedrijven met een digitale transformatiestrategie”, zegt Randy Menon, senior vice president en general manager, Connect and TIBCO Cloud, bij TIBCO. “We zien ons leiderschap in dit Gartner-rapport als erkenning van klanten en analisten als voorkeursleverancier, omdat we in staat zijn iedereen te helpen en alles te integreren binnen een organisatie”.

TIBCO Cloud Integration enterprise iPaaS stelt klanten in staat om integratie- en automatiseringsinitiatieven te versnellen, waardoor hun bedrijven sneller en met meer nauwkeurigheid en intelligentie worden verbonden. TIBCO heeft de oplossingen ontwikkeld om technische en niet-technische gebruikers in het hele bedrijf te helpen digitale bedrijfsinitiatieven te versnellen, via een naadloze ervaring die zakelijke uitdagingen oplost. De veelzijdigheid van TIBCO Cloud Integration zorgt ervoor dat integrators met uiteenlopende vaardigheden de voorheen handmatige processen nu te kunnen verbinden en stroomlijnen én geheel nieuwe processen te ontwikkelen zonder code te schrijven. TIBCO Cloud Integration is de hoeksteen van TIBCO Responsive Application Mesh, dat klanten op weg helpt naar een zeer flexibele en schaalbare cloud-native applicatie-architectuur.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TIBCO
TIBCO Software Inc. ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen. Ons Connected Intelligence-platform verbindt elke applicatie of databron; verenigt data op een intelligente manier voor betere toegankelijkheid, controle en meer vertrouwen; en voorspelt vol vertrouwen resultaten in realtime en op grote schaal.
Meer over TIBCO
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.