KnowBe4 presenteert tweede seizoen van spannende videoserie voor security awareness-training: ‘The Inside Man 2’

| KnowBe4 | 2 min | 20 februari 2020 16:41
Afbeelding: Spannende videoserie voor security awareness-training: ‘The Inside Man 2’ | Copyright: KnowBe4
KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, presenteert het tweede seizoen van 'The Inside Man', een bekroonde serie voor security awareness-training. Vanaf heden is deze meeslepende videoserie ook beschikbaar voor klanten van KnowBe4 in Nederland.

Met dit tweede seizoen voegt KnowBe4 twaalf afleveringen toe aan de bestaande serie die al door duizenden mensen is bekeken. Door een boeiend verhaal te presenteren via een meeslepende videoserie met diverse afleveringen wil het bedrijf de betrokkenheid van eindgebruikers vergroten en fans van hen te maken. De serie behandelt onderwerpen variërend van social engineering tot het gebruik van wachtwoorden en van sociale media tot reizen. In 2019 won seizoen 1 van ‘The Inside Man’ een Zilveren Dolfijn tijdens de Cannes Corporate Media & TV Awards.

"Geen enkele andere aanbieder van security awareness-trainingen komt met dit soort hoogwaardige en leerzame content om klanten op een echt leuke en boeiende manier te helpen met leren", aldus Jelle Wieringa, technology evangelist bij KnowBe4. “Deze unieke comedy-dramaserie van hoogwaardige kwaliteit is exclusief beschikbaar voor de klanten van KnowBe4. De serie is een belangrijke onderscheidende factor geworden in de security awareness-trainingsprogramma's van klanten. Voor security-leiders is het de bekroning op hun werk als eindgebruikers uit zichzelf om meer training vragen. Gedrag dat zelden voorkomt, maar we wel zien ontstaan wanneer organisaties 'The Inside Man' lanceren. We kijken ernaar uit om onze klanten de meest geavanceerde content te blijven bieden om hen te helpen nog meer werknemers op een zinvolle manier betrokken te maken.”

"Toen we enkele maanden geleden een pre-screening organiseerden op het hoofdkantoor van KnowBe4 was het geweldig om te zien hoeveel mensen gebiologeerd zaten te kijken", aldus Jim Shields, creatief directeur van Twist & Shout, een dochterbedrijf van KnowBe4. “We hopen dat mensen dankzij ‘The Inside Man’ anders gaan denken over security. Ik wil dat ze betrokken zijn, de lessen onthouden en de ruimte verlaten met oprechte waardering voor de veiligheid van hun organisatie.”

Seizoen twee van "The Inside Man" is beschikbaar voor alle KnowBe4-abonnees op diamantniveau. Bekijk de trailer van seizoen twee van ‘The Inside Man’ hier: www.knowbe4.com/inside-man.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over KnowBe4

KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.