Nasuni sluit derde kwartaal af met recordcijfers en verwelkomt nieuwe VP EMEA

Marktleider op het gebied van cloudopslag groeit met dubbele cijfers en investeert in een senior team en channel strategie

| Nasuni | 4 min | 12 oktober 2021 9:03
Afbeelding: Dave Grant, Chief Commercial Officer bij Nasuni | Copyright: Nasuni
Nasuni Corporation, marktleider op het gebied van cloudopslag, kondigde voor Q3 een recordgroei aan. Deze groei vloeide voort uit Nasuni's recordbrekende Q2 2021, waarbij zowel de boekingen als de inkomsten stegen tot een nieuw historisch hoogtepunt. Deze prestatie heeft geleid tot een groei van het capaciteitsbeheer van meer dan 139% over de afgelopen vier kwartalen. Om deze snelle groei voort te stuwen, kondigt Nasuni de benoeming aan van Chris Addis als Vice President Sales UK en EMEA.

Nasuni realiseert een consistent hoge omzetgroei gedreven door zowel de aanhoudende vraag naar hybride werkomgevingen, bescherming tegen ransomware en ondersteuning voor meerdere cloudomgevingen nu teams vanaf iedere locatie eenvoudigere bestandstoegang wensen, als ook vanwege het steeds toenemende gebruik van publieke cloudapplicaties. Toonaangevende organisaties zoals British Petroleum en Western Digital vertrouwen op Nasuni's vereenvoudigde en veilige faciliteiten voor cloudopslag.
In de eerste negen maanden van 2021 is de omzet in het Verenigd Koninkrijk en EMEA met meer dan 175% gestegen. Nasuni ondersteunt al diverse enterpriseklanten in een groot aantal sectoren in het Verenigd Koninkrijk en Europa, zoals 1HQ, Laing O'Rourke, McLaren Construction, Pernod Ricard, Ramboll, SAS International, SDL en TBWA.

Chris Addis aangesteld

Om deze kansen in de markt te realiseren, heeft Nasuni Chris Addis aangesteld om niet alleen de sales strategie van het bedrijf in goede banen te leiden maar ook de groeiplannen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en andere EMEA-markten te verwezenlijken. Zijn commercieel leiderschap is hiervoor een enorme aanwinst en hij zal ook nauw gaan samenwerken met Nasuni's channel partners en public cloud partners.

In zijn nieuwe rol kan Chris Addis zijn inmiddels bewezen leiderschap en klantgerichtheid inzetten. Voordat hij tekende bij Nasuni hield hij toezicht op de wereldwijde sales & customer experience met de digitale producten van Lloyd’s Register, was hij VP EMEA North bij ERP change analytics provider Panaya en General Manager EMEA bij cloud performance testing & monitoring bedrijf SOASTA.

Chris Addis, nu dus Vice President of Sales EMEA bij Nasuni, zegt hierover: “Ik kan niet wachten om bij Nasuni aan de slag te gaan en hun groeistrategie in Europa te managen. Europa staat bol van de bedrijven die hun datastrategie momenteel opnieuw vormgeven en voordeel willen halen uit de publieke cloud om te kunnen schalen, te besparen en vanwege het gebruiksgemak. Ik kijk er ook enorm naar uit om Nasuni en haar channel partners te helpen bij het realiseren van hun gemeenschappelijke doelen om klanten bij te staan in hun eigen groei en ontwikkeling nu de Europese economie de economische beperkingen en operationele beperkingen die opgelegd waren tijdens de eerste fasen van de pandemie weer van zich afschudt.”

EMEA-channel strategie

Nasuni zal ook haar groeiplannen verwezenlijken via haar EMEA-channel strategie door ondernemingen en snelgroeiende startups via een cloudgebaseerde aanpak te helpen bij het moderniseren van hun bestandsopslag en zich te beschermen tegen ransomwarebedreigingen. Channel partners, zoals NTT, Software One en Bytes, zullen klanten ondersteunen en nauw samenwerken als het gaat om migratie en integratie en doorlopende ondersteuning.

Geplande uitbreiding in de Benelux

Dave Grant, Chief Commercial Officer bij Nasuni: “We maken een enorme groei door, overtreffen onze jaar- en Q3-targets, en ik sta te popelen om Chris Addis te verwelkomen nu we de volgende fase van onze EMEA-uitbreiding ingaan. Met zijn leiderschapskwaliteiten op het gebied van sales kunnen we een EMEA-team vormen waarmee we onze omzetstrategie naar de komende jaren nog verder gaan versterken."

“Channel partnerships zijn essentieel voor onze geplande uitbreiding in de Benelux, waar we een sterk groeiende vraag zien nu grote en middelgrote bedrijven leren om de vele cloudapplicaties te gaan gebruiken en hun werknemers meer ondersteuning willen bieden bij het op afstand of hybride werken. Door nauw samen te werken met onze deskundige lokale partners kunnen we ambitieuze Nederlandse en Belgische organisaties bijstaan in het realiseren van hun visie op cloudopslag. Bovendien zullen zij in de huidige, groeiende Europese economie flexibeler en dynamischer tegemoet kunnen komen aan de wensen van hun eigen klanten. In dit opzicht ondersteunen we al heel succesvol verschillende toonaangevende bedrijven in Nederland en België, zoals Adecco, Fugro, Vermeer Corporation, Coram Group, en Umicore.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nasuni
Nasuni biedt moderne bestandsopslag in de cloud aan ondersteund door het enige cloud-native mondiale bestandssysteem ter wereld. Nasuni is een alternatief in de cloud voor klassieke Network Attached Storage (NAS) en silo's met bestandsservers. Bestandsgegevens worden geconsolideerd in een gemakkelijk uitbreidbare bestandsopslag in de cloud tegen een fractie van de prijs. Met Nasuni vervalt ook de behoefte aan complexe verouderde back-ups en infrastructuur voor disaster recovery. Dat maakt IT-beheer een stuk simpeler. Bedrijven en organisaties in de hele wereld vertrouwen op Nasuni voor gemakkelijke toegang tot bestanden op kantoor, thuis en onderweg die wereldwijd kunnen worden gedeeld. Sectoren die door Nasuni worden bediend, zijn onder andere de verwerkende industrie, de bouw, creatieve diensten, technologie, farmaceutica, consumptiegoederen, olie en gas, financiële dienstverlening en overheidsinstanties.
Meer over Nasuni
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.