Rubrik introduceert Ransomware Recovery Warranty

5 miljoen dollar aan recovery-garantie om de gemoedsrust van klanten te versterken

| Rubrik | 1 min | 12 oktober 2021 9:07
Copyright: Rubrik
Rubrik, The Zero Trust Data Security Company, introduceert Ransomware Recovery Warranty. Met deze garantie wil Rubrik klanten verder verzekeren dat hun data beschikbaar is en dat hun organisatie draaiende blijft, mochten ze geraakt worden door een ransomware-aanval. Deze unieke recovery-garantie onderstreept Rubrik's toewijding aan databeveiliging. Het Rubrik Zero Trust Data Security-platform is ontworpen om bedrijfsgegevens te beschermen tegen het toenemende aantal ransomware-aanvallen, zodat IT-teams applicaties snel kunnen herstellen.

"Met de Ransomware Recovery Warranty verzekeren wij onze klanten dat wij net zo veel geven om de bescherming van hun data als zij dat doen", zegt Bipul Sinha, CEO en mede-oprichter van Rubrik. "Nu het aantal ransomware-aanvallen toeneemt, is het hebben van een herstelbare kopie van je data een top prioriteit geworden voor CIO's en CISO's. Wij weten hoe belangrijk databeveiliging is om de veiligheid van een organisatie te waarborgen."

Data security excellence

Ransomware Recovery Warranty is beschikbaar voor Rubrik-klanten die met Rubrik Enterprise Edition en met een Rubrik Customer Experience Manager (CEM) werken, zodat zij de best practices voor gegevensbeveiliging kunnen gebruiken. De combinatie van deze oplossingen en de Ransomware Recovery Warranty zorgt voor een enorm hoge standaard van data security excellence.

Vind hier meer informatie over de Rubrik Ransomware Recovery Warranty

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.