Logitech G en Riot Games introduceren officiële game-uitrusting van League of Legends

Speel met Legends middels de Logitech G League of Legends-collectie

| Logitech | 3 min | 12 oktober 2021 9:28
Copyright: Logitech
Logitech G, een merk van Logitech en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft vandaag in samenwerking met Riot Games, maker van League of Legends, een League of Legends pc game-uitrusting geïntroduceerd.

Deze samenwerking biedt dezelfde hoge prestaties die gamers van Logitech G gewend zijn en is ontworpen met de League of Legends eigen Hextech look en feel voor een reeks producten, waaronder de Logitech G PRO X Gaming Headset, de Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse, het Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard en de Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad.

"Als je van een game als League of Legends houdt, dompel je jezelf erin onder alsof het je echte wereld is", zegt Peter Kingsley, CMO van Logitech G. "We hebben deze collectie gebouwd in samenwerking met het League of Legends-team, gebaseerd op het idee om onze pro-level producten en technologieën te combineren met de iconische Hextech-ontwerpen van League of Legends. De headset, muis, muismat en het toetsenbord zijn bekleed met speciale League-kleuren, waardoor een unieke collectie ontstaat die is ontworpen om overstijgende speelsessies te creëren.”

In League of Legends is Hextech de met magie doordrenkte technologie die de regio's Piltover en Zaun aandrijft. Hextech combineert strakke en gelaagde geometrie van op art deco geïnspireerde architectuur met een begeleidende magische kracht, een combinatie van modern en sprookjesachtig. Hextech is de officiële designtaal van het merk League of Legends en geeft de spelers niet alleen kracht, maar ook richting.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met Logitech G voort te zetten", zegt Ashley Maidy, Head of Consumer Products bij Riot Games. "Ze zijn een fantastische samenwerkingspartner als het gaat om het verbeteren van de spelerservaring en tot leven brengen van League of Legends. De nieuwe pro-level collectie verhoogt de ervaring van elke speler door onze League of Legends Hextech-technologie te vertalen in gestroomlijnde, prestatiegerichte producten.”

De PRO X Gaming Headset League of Legends Edition is gemaakt om League-fans te inspireren en ontwikkeld om uitdagers op toernooi niveau naar een hoger niveau te tillen. Deze headset is gebouwd op bewezen PRO X-technologie die is ontwikkeld met en voor Esports-professionals en heeft een eersteklas constructie voor uitstekend comfort en duurzaamheid, Blue VO!CE-technologie voor transcendente communicatie en 7.1 surround sound voor maximale onderdompeling en helderheid.

Het PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition is een compact tenkeyless ontwerp, dat tafelruimte vrijmaakt voor een low-sensitivity muis. Met duurzame GX Brown Tactile Switches, levert hij waarneembare feedback zonder te luid of storend te zijn. Dit toetsenbord is voorzien van programmeerbaar LIGHTSYNC RGB en ingebouwd geheugen, zodat gamers een verlichtingspatroon voor toernooien kunnen aanpassen en opslaan.

Logitech G heeft ook de PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends Edition toegevoegd. Deze muis is voorzien van LIGHTSPEED Wireless, een ultralichte vorm, een HERO 25K-sensor voor pixelprecies richten en een klikduurzaamheid van 50 mm. Met 4-8 aanpasbare knoppen, waaronder vier verwijderbare zijknoppen, levert de PRO Wireless Mouse bediening en precisie op professioneel niveau.

De G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition brengt de Summoner's rift naar je bureau en maakt de collectie tot één geheel. Het royale XL formaat van 900 mm x 400 mm levert een consistente, stabiele hoogte van 3 mm om muis problemen te voorkomen.

Als onderdeel van een collectie die meer is dan alleen een gaming setup, is deze uitrusting voor Legends. Gesmeed door magie. Verbeterd door technologie. Gebruikt door winnaars.

Prijzen en beschikbaarheid

Vanaf vandaag zijn alle producten verkrijgbaar via LogitechG.com. De PRO X Gaming Headset League of Legends Edition kost €129,99, de PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition kost €129,99, de PRO Wireless Mouse League of Legends Edition kost €129,99 en de Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition wordt verkocht voor €49,99.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.