Rapid Circle versterkt management team met Roos Tabak

De volgende stap zetten in de ontwikkeling van het bedrijf en de nationale en internationale groei verder uitbreiden

| Rapid Circle | 2 min | 12 oktober 2021 10:05
Gewaardeerd
Afbeelding: Roos Tabak, Chief Commercial Officer bij Rapid Circle | Copyright: Rapid Circle
De Nederlandse Microsoft cloud-specialist Rapid Circle heeft Roos Tabak aangesteld als Chief Commercial Officer. Het bedrijf heeft grote ambities naar de toekomst en zet met deze benoeming een nieuwe stap in de verdere professionalisering.

Roos Tabak heeft 15 jaar bij YoungCapital gewerkt, waar ze in de rol van Commercial Director en lid van het management team een bijdrage leverde aan de groei van 2 naar meer dan 500 miljoen omzet. Rapid Circle viel haar op door het ondernemerschap gecombineerd met de snelle groei en internationale ambities: “Ik wilde graag werken voor een organisatie die relevant en toekomstbestendig is, én waar het de mensen zijn die het verschil maken.”

Tabak zal de komende tijd het commerciële team gaan uitbreiden om te versnellen en de slagkracht te vergroten. Ze kijkt ernaar uit klanten mee te laten profiteren van de voorgenomen groei. Dankzij schaalvergroting zal de organisatie nog beter in staat zijn om branchespecifieke oplossingen te ontwikkelen.

Rapid Circle geeft organisaties de vrijheid om te groeien door het maximale uit de cloud te halen. “De impact is groter dan alleen een goed functionerend IT-landschap. Onze oplossingen helpen uiteindelijk om de omzet en winstgevendheid van organisaties te vergroten, maar dragen bijvoorbeeld ook bij aan de innovatiekracht en groei van medewerkers- en klanttevredenheid", aldus Tabak. “Vanuit commercie zullen we daarom nog beter gaan uitleggen wat de impact van onze dienstverlening is op strategisch niveau. Daarvoor is kennis over de branche waarin onze klanten zich begeven even relevant als onze kennis van de cloud. Om dit te bewerkstelligen maken we binnen het commerciële team nog voor het einde van het jaar de shift naar een sectorindeling. Accountmanagers worden branchespecialist en zullen dankzij deze focus nog beter in staat zijn om als trusted advisor onze klanten verder te helpen.”

Mede-oprichter en CEO Harold Punter is blij met de versterking van het management team: “We hebben onszelf een grote ambitie opgelegd, en we hebben de juiste mensen nodig om die te verwezenlijken. Roos heeft haar sporen verdiend in haar vakgebied, en ze gelooft in onze plannen en onze aanpak. Ik zie er daarom erg naar uit om samen met haar de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van het bedrijf en de nationale en internationale groei verder uit te breiden.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rapid Circle
Rapid Circle helpt bedrijven de overstap te maken naar Microsoft cloud-toepassingen en daar maximaal waarde uit te halen. In 2020 werd Rapid Circle als eerste Nederlandse organisatie uitgeroepen tot  ‘Worldwide Microsoft Partner of the Year 2020’ in de categorie Modern Workplace. Verder is het drievoudig FD Gazelle, behoort het tot de Top 250 groeibedrijven van Nederland en is het lid van de exclusieve Microsoft Partner Advisory Council.
Meer over Rapid Circle
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.