Google Cloud kondigt innovaties en nieuwe strategische EMEA-relaties aan tijdens Next '21

Google Cloud onthult nieuwe klanten in EMEA, versterkt zijn multicloud-aanbod en lanceert innovaties op het gebied van data, beveiliging, samenwerking, open infrastructuur en duurzaamheid

| Google | 2 min | 12 oktober 2021 15:26
Copyright: Google
Google Cloud lost vandaag het startschot voor zijn jaarlijkse evenement, Google Cloud Next '21, dat de komende drie dagen plaatsvindt. Tijdens Next ’21 presenteert Google Cloud zijn EMEA-momentum en kondigt een reeks innovaties aan die gericht zijn op het oplossen van de meest belangrijke bedrijfsproblemen in verschillende sectoren.

Deze aankondigingen gaan voornamelijk over Google Cloud's open cloud-infrastructuur die organisaties helpt om bedrijfskritische applicaties in te zetten waar ze die het meest nodig hebben; data cloud die bedrijven in staat stelt hun klanten, producten en partners te begrijpen en met hen in contact te komen; samenwerkingstechnologie die hybride werk mogelijk maakt; en cyberbeveiligingstechnologie die gebruikers, applicaties en gegevens overal beschermt - en dat alles in de schoonste cloud in de branche.
  • Open Infrastructure - Lancering van Google Distributed Cloud waarmee klanten meer keuze hebben in hoe en waar ze hun meest gevoelige workloads kunnen draaien zonder zich zorgen te hoeven maken over onderliggende hardware.
  • Data & Analytics - Nieuwe updates, waaronder General Availability (GA) van BigQuery Omni, Spark on Google Cloud, Vertex AI workbench en Intelligent Products Essentials om klanten te helpen moderne data-architecturen te ontwerpen met real-time analytics en hun bedrijfkritische data-gedreven applicaties te versterken.
  • Google Workspace - Lancering van een nieuwe Atlassian Jira integratie, Gmail AppSheet-integratie, een uitgebreid partnerschap met Citrix en nieuwe beveiligingsinnovaties in Google Workspace om de communicatie en samenwerking te verbeteren.
  • Beveiliging - Lancering van een nieuw Google Cybersecurity Action Team (G-CAT) en een nieuw Work Safer-programma om organisaties te helpen bij de aanpak van alledaagse beveiligingsproblemen.
  • Duurzaamheid - Lancering van verschillende innovaties om klanten te helpen onmiddellijk klimaatactie te ondernemen, waaronder Carbon Footprint, Google Earth Engine en Project Recommender zonder toezicht.
  • EMEA Customer Momentum - Nieuwe en uitgebreide strategische relaties met klanten als Deutsche Post DHL (DPDHL Group), Siemens Energy en de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Google
Google LLC (NASDAQ: GOOGL) is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het hoofdkantoor (genaamd het Googleplex) is gevestigd in Mountain View, Californië. Op 19 augustus 2004 werd het bedrijf beursgenoteerd. Sinds oktober 2015 is Google door een reorganisatie een dochteronderneming van Alphabet Inc.

Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de ICT-branche en nam het verschillende andere sites/bedrijven over, zoals YouTube en DoubleClick. Volgens een onderzoek van Millward Brown Optimor was het merk Google in 2007 het sterkste ter wereld.
Meer over Google
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.