Karthik Kripapuri nieuwe CEO Selligent Marketing Cloud

| Selligent | 2 min | 20 februari 2020 17:09
Gewaardeerd
Afbeelding: Karthik Kripapuri, CEO Selligent Marketing Cloud | Copyright: Selligent
Selligent Marketing Cloud stelt Karthik Kripapuri aan als nieuwe CEO. Kripapuri is sinds twee jaar als Chief Customer Officer werkzaam bij Selligent en zal per direct zijn nieuwe functie gaan bekleden. Hij volgt hiermee John Hernandez op die, in zijn nieuwe functie als bestuursadviseur, Karthik en de Raad van Bestuur zal bijstaan om te zorgen voor een naadloze overgang.

“Ik ben vereerd om CEO van Selligent te worden. Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe rol te gaan bekleden en samen met het team en onze partners verder vorm te geven aan de ambitieuze groeiplannen. Ik ben vastbesloten om onze reputatie als het toonaangevende AI-aangedreven omnichannelmarketingautomatiseringsplatform verder uit te bouwen en om klanten innovatie en service van wereldklasse te bieden, terwijl ze met ons meegroeien,” aldus Kripapuri.

Rich Lawson, voorzitter van de Raad van Bestuur van Selligent, voegt toe: “Karthik is een bewezen leider die veel ervaring in bedrijfsstrategie en bedrijfstransformatie met zich meebrengt. Dit, in combinatie met zijn uitgebreide kennis van zowel de klanten als activiteiten van Selligent, maakt dat de Raad van Bestuur er alle vertrouwen in heeft dat Karthik de juiste persoon is om ons in deze volgende groeifase te leiden. We bedanken John voor de grote bijdragen die hij heeft geleverd aan ons succes en zijn verheugd om met hem samen te blijven werken.”

“Ik ben erg trots op wat Selligent heeft bereikt sinds ik in 2017 ben toegetreden en ik ben vereerd dat ik met zo’n geweldig team van mensen heb mogen werken”, aldus Hernandez. “Als blijvend aandeelhouder stap ik over naar mijn nieuwe rol als adviseur in de raad van bestuur, met het vertrouwen dat het bedrijf over de juiste strategie en CEO beschikt om als bedrijf het volledige potentieel te bereiken.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Selligent

Over Selligent

Selligent Marketing Cloud is een platform voor de automatisering van marketing. Het stelt B2C merken in staat om klanten via alle belangrijke kanalen te bereiken. Selligent Marketing Cloud is speciaal gebouwd voor de relationship marketeer en is de enige marketing cloud die gebouwd is op basis van een single code. Artificiële intelligentie en een Customer Data Platform met een universeel klantenprofiel liggen aan de basis van elke actie.
Meer over Selligent

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.