Medius biedt inzicht in werkdruk met Financial Fit Sneltest

Financieel professionals inzicht geven in de werkdruk op hun afdeling

| Medius | 2 min | 13 oktober 2021 8:49
Copyright: Medius
Medius, toonaangevende leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor uitgavenbeheer, lanceert vandaag de Financial Fit Sneltest om financieel professionals inzicht te geven in de werkdruk op hun afdeling. In het 2021 Financial Benchmark onderzoek komt naar voren dat bijna een kwart (24%) van de financieel professionals bang is voor het vertrek van een collega vanwege de hoge werkdruk. Het verhogen van de efficiency van financiële werkzaamheden is dan ook een belangrijke doelstelling binnen 56 procent van de organisaties. In de Financial Fit Sneltest ontdekken financiële professionals wat de huidige stand van zaken is op hun afdeling en krijgen ze op basis van hun situatie praktische handvatten aangeboden om een digitale en toekomstbestendige financiële afdeling te realiseren.

Van papieren fabriek naar strategisch adviseur

Tijdens de Financial Fit Sneltest worden steeds twee situaties geschetst, waarbij de financieel professional moet aangeven welke situatie het meest van toepassing is op zijn of haar afdeling. Op basis van deze antwoorden wordt de digitale fitheid van een financiële afdeling in kaart gebracht en ontvangen financieel professionals een online gids die aansluit op de huidige fitheid van hun afdeling. In de gids staat informatie over hoe de huidige situatie op de financiële afdeling effect heeft op zowel het factuurverwerkingsproces als de rol van de financiële medewerkers en hoe je stappen zet naar een toekomstbestendige financiële afdeling.

Yvonne Jans, Area Manager Western Europe bij Medius: “De werkdruk op financiële afdelingen is hoog. Tegelijkertijd wordt de financiële afdeling steeds belangrijker voor businessbeslissingen en besluitvorming binnen organisaties. Automatisering is hierbij cruciaal. Niet alleen om repetitieve taken van financieel professionals over te nemen, maar ook om de financiële afdeling in staat te stellen om wendbaar te zijn en de continuïteit van de business te garanderen. Maar niet iedereen is al zo ver. Daarom willen we financieel professionals door middel van de Financial Fit Sneltest helpen om inzicht te krijgen in hun digitale fitheid. Op basis van de huidige situatie geven we vervolgens handvatten waarmee ze dezelfde dag nog aan de slag kunnen met het (verder) digitaliseren van de financiële afdeling.”

Wil je ontdekken hoe fit jouw financiële afdeling is? Doe de Financial Fit Sneltest hier.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Medius
Over Medius
Medius is een toonaangevende wereldwijde leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor uitgavenbeheer, die organisaties vooruithelpt door de beste procesefficiëntie, kostenbesparing en financiële controle mogelijk te maken. Medius werd opgericht in 2001 en verwierf in 2019 Wax Digital, aanbieder van inkoopoplossingen.
Meer over Medius
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.