Stream je verhaal overal met het Mevo Start 3-Pack

Een speciaal ontworpen, draadloos livestream-ecosysteem van Logitech for Creators

| Logitech | 2 min | 13 oktober 2021 9:40
Copyright: Logitech
Logitech for Creators, een merkextensie van Logitech die alle creators stimuleert hun passies na te jagen, introduceert het Mevo Start 3-Pack en Mevo Multicam-app. Deze uitzendstudio in een doos bestaat uit drie draagbare, draadloze Mevo Start-camera's die speciaal zijn ontwikkeld voor livestreaming en opname in verbluffende 1080p HD-resolutie. Samen zijn het Mevo Start 3-Pack en de Mevo Multicam-app (beschikbaar als gratis download in de App Store of Google Play) alles wat creators nodig hebben om eenvoudig een professionele show te produceren met meerdere camera's rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet. Hierdoor is omslachtige apparatuur, die traditioneel nodig was om een ​​show van professionele kwaliteit tot leven te brengen, niet meer noodzakelijk.

Mevo Start is ontworpen om overal live te kunnen streamen en op te nemen waardoor creators en producenten van evenementen Mevo Start kunnen gebruiken om hun video te streamen via Wi-Fi, een telefoons hotspot en zelfs via ethernet[1]. Mevo Start-camera's zijn gebouwd voor lange streams, met een interne batterijduur van elk maximaal zes uur, of gebruikers kunnen ervoor kiezen om via USB-C verbinding te maken met een stroombron voor continu gebruik.

"Of je nu live streamt vanuit je keuken, muziekstudio of zelfs een sportwedstrijd, met Mevo Start 3-Pack kun je eenvoudig een professionele, hoogwaardige stream vanuit meerdere hoeken maken", zegt Otto Cedeno, Head of Marketing voor Mevo bij Logitech voor creators.

Met de Mevo Multicam-app kunnen creators maximaal drie Mevo Start-camera's aansluiten en bedienen om eenvoudig een show van uitzendkwaliteit te produceren vanuit meerdere camerahoeken. De gratis app bevat Auto-Director, een geavanceerde maar gebruiksvriendelijke audiomixer, en de mogelijkheid om custom afbeeldingen en tekst live over elkaar te leggen. Creators kunnen met slechts een paar tikken op de intuïtieve Mevo Multicam-app direct een kookprogramma, bandoptreden, podcastinterview of evenement live streamen naar YouTube, Facebook, Twitch en meer platforms.

Met het 83,7 graden diagonale gezichtsveld van de Mevo Start-camera kunnen creators streamen en opnemen in meeslepende 1080p Full HD zonder fisheye-vervorming. Creators kunnen ook schone, heldere audio vastleggen met behulp van de ingebouwde microfoons met ruisonderdrukking, of analoge audio-ingang kiezen door een microfoon of audio aan te sluiten op de 3,5 mm TRS-ingang.

Prijzen en beschikbaarheid

Mevo Start 3-Pack is vanaf oktober 2021 in geselecteerde landen in Europa verkrijgbaar via Mevo.com en Amazon tegen een adviesprijs van €1149. Mevo Start is ook verkrijgbaar in een enkele verpakking tegen een adviesprijs van €449. De Mevo Multicam app is gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store.
  1. Ethernet adapter vereist, apart verkrijgbaar.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.