Fashion koplopers kunnen statement maken met Crocs voor Bitmoji

Onderdeel van de ‘Croctober’-campagne van Crocs

| Snap | 2 min | 13 oktober 2021 18:00
Afbeelding: Fashion koplopers kunnen vanaf vandaag een statement maken met Crocs voor Bitmoji | Copyright: Snap
Vanaf vandaag kunnen Snapchatters en Bitmoji-gebruikers hun persoonlijke avatars stylen met Crocs. Als onderdeel van de ‘Croctober’-campagne van Crocs, die op 1 oktober van start is gegaan, werkt Bitmoji samen met het klassieke merk dat bekend staat om zijn comfort aan een digitale kleding- en accessoire collectie. Zo kan je zelfs in de digitale wereld jezelf zijn.

Crocs heeft, sinds de oprichting in 2002, wereldwijd al meer dan 720 miljoen paar schoenen verkocht. Sindsdien blijft het merk de Croc-liefde op nieuwe manieren verspreiden en dit keer zelfs in nieuwe dimensies, te beginnen met Bitmoji. Snapchatters kunnen hun Bitmoji-avatars stijlen met de klassieke modellen en verschillende patronen en kleuren van het merk, waaronder de Classic Clogs in 11 kleuren, de Classic Bleach Dye, Classic Camo en de veelkleurige Classic Tie-Dye Graphic Clogs. Daarnaast kunnen Snapchatters de Classic Clogs ook volledig uitdossen met verschillende Jibbitz in drie populaire thema’s, om zo de Crocs nog meer aan te laten sluiten bij hun persoonlijkheid.

Raini Jacques, Snap’s nieuwe Global Head of Fashion & Beauty Partnerships zegt: “Bitmoji en Crocs zijn twee merken die zelfexpressie, creativiteit en plezier vieren. Deze samenwerking was een natuurlijke fit en één van de meest gevraagde samenwerkingen van Snapchatters, dus we zijn ontzettend enthousiast dat onze gemeenschap het eindelijk kan ervaren.”

Snapchatters kunnen hun 3D Bitmoji van de nieuwe Crocs-stijlen voorzien door op het hanger-icoontje van het 3D Bitmoji-profiel te tikken. Ze worden zij direct naar de Bitmoji kledingkast gebracht, waar ze de merkstijlen van Crocs kunnen bekijken.

Snapchatters en Bitmoji-gebruikers zullen de Crocs-ontwerpen op hun Bitmoji ook op verschillende andere plaatsen op Snapchat zien, waaronder in Chat en Games, op de Snap Map, in Lenses en in gepersonaliseerde content zoals Bitmoji-verhalen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snap
Snap Inc. (SNAP: NYSE) is een camerabedrijf. Wij geloven dat het opnieuw uitvinden van de camera onze beste mogelijkheid is om de manier waarop mensen leven en communiceren, te verbeteren. Wij dragen bij aan de menselijke vooruitgang door mensen de gelegenheid te bieden om zichzelf uit te drukken, in het moment te leven en samen plezier te hebben.
Meer over Snap
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.