
De BlackBerry Security Summit 2021 staat vandaag op het programma. Tijdens dit evenement doet BlackBerry diverse aankondigingen. Hieronder een samenvatting van de belangrijkste nieuwtjes. Al het nieuws is ook te lezen in de
newsroom van BlackBerry.
BlackBerry breidt Managed Detection and Response (MDR)-dienst uit met BlackBerry Guard 2.0
BlackBerry heeft vandaag nieuwe updates aangekondigd voor zijn BlackBerry® Guard 2.0-oplossing, de managed detection and response (MDR)-dienst, met daarin door kunstmatige intelligentie (AI) aangestuurde mobile threat defense (MTD), risicoanalyses van gebruikersgedrag en netwerkanalysetechnologie. Deze verbeterde functieset beschermt ondernemingen en kleine bedrijven tegen de explosieve groei van mobiele phishing, malware-aanvallen, de verspreiding van aanvallen en interne dreigingen door geautoriseerd personeel of vervalste legitimatiebewijzen.
BlackBerry kondigt nieuwe XDR-ecosysteem partners aan: Okta, Mimecast, Stellar Cyber en XM Cyber
BlackBerry maakt vandaag bekend dat nieuwe partners Okta, Mimecast, Stellar Cyber en XM Cyber zijn toegevoegd aan zijn uitgebreide detectie- en reactie-ecosysteem (XDR). Deze nieuwe samenwerkingen helpen om een goed totaalbeeld te geven van de bedreigingspositie van een klant.
BlackBerry's XDR-ecosysteem is uniek op de markt omdat het is gebaseerd op een platformaanpak die in de eerste plaats gericht is op preventie. In tegenstelling tot concurrerende XDR-ecosystemen die een responsgerichte aanpak hanteren, maakt de preventieve aanpak van BlackBerry het mogelijk bedreigingen te detecteren voordat deze zich verder verspreiden in het systeem.
BlackBerry, Google en Qualcomm bundelen krachten om verbeteringen te realiseren in nieuwste autocockpits
Vandaag maakt BlackBerry QNX® Hypervisor en het op VIRTIO gebaseerd referentieontwerp beschikbaar om Android Automotive OS te virtualiseren dat draait op het 3de generatie Snapdragon® Automotive Cockpit-platform. Het helpt autofabrikanten om de ultieme cockpit-ervaring te leveren terwijl de productietijd versneld wordt. De auto-industrie is de verschillende functionaliteiten in de cockpit, zoals digitale instrumentenclusters, infotainment en heads-updisplays, aan het samenvoegen tot één digitale cockpitarchitectuur. Deze draait volledig op één krachtig onderliggend systeem-op-chip (SoC). Dankzij deze architectuur met gecombineerde toepassingen wordt de integratie tussen de voorheen afzonderlijke functies in de cockpit versterkt, zodat een cockpit domain controller-oplossing ontstaat die de consument een uniforme gebruikerservaring biedt en tegelijkertijd de totale kosten verlaagt.
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.