BlackBerry Security Summit 2021

Nieuwe partnerships en software-aankondigingen

| BlackBerry | 2 min | 13 oktober 2021 15:15
Copyright: BlackBerry
De BlackBerry Security Summit 2021 staat vandaag op het programma. Tijdens dit evenement doet BlackBerry diverse aankondigingen. Hieronder een samenvatting van de belangrijkste nieuwtjes. Al het nieuws is ook te lezen in de newsroom van BlackBerry.

BlackBerry breidt Managed Detection and Response (MDR)-dienst uit met BlackBerry Guard 2.0

BlackBerry heeft vandaag nieuwe updates aangekondigd voor zijn BlackBerry® Guard 2.0-oplossing, de managed detection and response (MDR)-dienst, met daarin door kunstmatige intelligentie (AI) aangestuurde mobile threat defense (MTD), risicoanalyses van gebruikersgedrag en netwerkanalysetechnologie. Deze verbeterde functieset beschermt ondernemingen en kleine bedrijven tegen de explosieve groei van mobiele phishing, malware-aanvallen, de verspreiding van aanvallen en interne dreigingen door geautoriseerd personeel of vervalste legitimatiebewijzen.

BlackBerry kondigt nieuwe XDR-ecosysteem partners aan: Okta, Mimecast, Stellar Cyber en XM Cyber

BlackBerry maakt vandaag bekend dat nieuwe partners Okta, Mimecast, Stellar Cyber en XM Cyber zijn toegevoegd aan zijn uitgebreide detectie- en reactie-ecosysteem (XDR). Deze nieuwe samenwerkingen helpen om een goed totaalbeeld te geven van de bedreigingspositie van een klant.
BlackBerry's XDR-ecosysteem is uniek op de markt omdat het is gebaseerd op een platformaanpak die in de eerste plaats gericht is op preventie. In tegenstelling tot concurrerende XDR-ecosystemen die een responsgerichte aanpak hanteren, maakt de preventieve aanpak van BlackBerry het mogelijk bedreigingen te detecteren voordat deze zich verder verspreiden in het systeem.

BlackBerry, Google en Qualcomm bundelen krachten om verbeteringen te realiseren in nieuwste autocockpits

Vandaag maakt BlackBerry QNX® Hypervisor en het op VIRTIO gebaseerd referentieontwerp beschikbaar om Android Automotive OS te virtualiseren dat draait op het 3de generatie Snapdragon® Automotive Cockpit-platform. Het helpt autofabrikanten om de ultieme cockpit-ervaring te leveren terwijl de productietijd versneld wordt. De auto-industrie is de verschillende functionaliteiten in de cockpit, zoals digitale instrumentenclusters, infotainment en heads-updisplays, aan het samenvoegen tot één digitale cockpitarchitectuur. Deze draait volledig op één krachtig onderliggend systeem-op-chip (SoC). Dankzij deze architectuur met gecombineerde toepassingen wordt de integratie tussen de voorheen afzonderlijke functies in de cockpit versterkt, zodat een cockpit domain controller-oplossing ontstaat die de consument een uniforme gebruikerservaring biedt en tegelijkertijd de totale kosten verlaagt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.