Xerxes Group neemt Document House Limburg over

| Xerxes Group | 2 min | 21 februari 2020 10:30
Xerxes Group, moedermaatschappij van Xtandit, DocVisie en Ricoh MNL, maakt vandaag de overname van Document House Limburg bekend. De overname van Document House Limburg versterkt de samenwerking tussen de inmiddels vier entiteiten en klantrelaties profiteren van de betrouwbaarheid en robuustheid van een grote organisatie. Bij de Xerxes Group kan men terecht voor een volledig portfolio aan print- en documentoplossingen. 

Optimaliseren van informatieprocessen

De vier bedrijven van de Xerxes Group helpen ZZP’ers en organisaties in het mkb-segment bij de digitale transformatie en het optimaliseren van informatieprocessen. Met Document House Limburg heeft de Xerxes Group een sterke vertegenwoordiging in het zuiden van het land.

Jo van Onsem, Algemeen Directeur bij Xerxes Group: “De kracht van de Xerxes Group zit in de samenwerking tussen de entiteiten. Met de gezamenlijke expertise en het brede portfolio kunnen wij zorgen voor de beste oplossing voor de klant. Wij blijven elkaar uitdagen om de klantbeleving en innovaties continu te optimaliseren. Ik ben verheugd te mogen verkondigen dat Document House Limburg nu ook deel van de organisatie uitmaakt.”

Etienne Naus, Directeur bij Document House Limburg: “Met het oog op een innovatieve groei zijn wij blij ons aan te sluiten bij de Xerxes Group. De ondernemersmentaliteit die door ons bloed stroomt past goed bij dat van de andere entiteiten. Samen zorgen we ervoor dat wij hét aanspreekpunt in Limburg blijven en daarnaast kunnen we profiteren van de kracht van de grote organisatie. Samen kunnen we meer!”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Xerxes Group

Bij de Xerxes Group kan men terecht voor een volledig portfolio aan print- en documentoplossingen.

De impact van de digitalisatie op bedrijven is groot. Hoe houd je documentprocessen overzichtelijk? Hoe coördineer je al die informatiestromen? Hoeveel tijd ben je wel niet kwijt aan alle contacten met leveranciers, verschillende contracten en oplossingen die niet met elkaar ‘praten’? En hoe kies je een partner die groot genoeg is om betrouwbaar en solide te zijn, maar waar je als klant geen nummer bent?
Meer over Xerxes Group

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.