Datto lanceert SaaS Defense

Nieuwe oplossing voor MSP’s beschermt cloudgebaseerde toepassingen

| Datto | 2 min | 13 oktober 2021 21:54
Copyright: Datto
Datto, wereldwijde leverancier van cloud-gebaseerde software- en beveiligingsoplossingen geleverd via MSP's (Managed Service Providers), trapte het jaarlijkse evenement DattoCon NOW af met de lancering van SaaS Defense. SaaS Defense is een nieuwe oplossing voor bescherming tegen cyberbedreigingen.

Datto nam eerder dit jaar het in Israël gevestigde bedrijf BitDam over, en presenteert nu met trots Datto SaaS Defense. SaaS Defense is een geavanceerde threat protection en spam filtering oplossing. De oplossing voorziet MSP’s van een gepatenteerde technologie om proactief malware, phishing en business email compromise (BEC)-aanvallen te detecteren en voorkomen die gericht zijn op Microsoft Exchange, OneDrive, SharePoint en Teams.

"MSP's beschermen en beheren samen meer Microsoft 365-accounts dan welke onderneming dan ook. Deze technologie wordt ingezet om mkb's veilig te houden door het blokkeren van de nummer één aanvalsvector – e-mail. SaaS Defense werkt daarnaast ook in de gehele Microsoft 365 suite. We hadden zoveel vertrouwen in deze technologie dat we er eigenaar van wilden worden, en we wilden de getalenteerde groep die de technologie heeft ontwikkeld met ons laten samenwerken aan onze grotere beveiligingsmissie aan”, aldus Tim Weller, CEO van Datto.

Datto SaaS Defense creëert de mogelijkheid voor MSP's om nieuwe klanten aan te trekken en het marktaandeel uit te breiden met een krachtige maar eenvoudige beveiligingsoplossing. Deze oplossing elimineert de noodzaak van extra personeel of diepgaande beveiligingstraining. SaaS Defense biedt namelijk:
  • Proactieve bewaking, detectie en eliminatie van onbekende malwarebedreigingen en phishing-pogingen die andere oplossingen missen met handtekeningonafhankelijke technologie. Deze technologie is ontworpen om de samenstelling van een veilige e-mail, chat of document te analyseren in plaats van alleen maar te scannen op bekende beveiligingsbedreigingen;
  • Het minimaliseert de tijd tot detectie door zero-day bedreigingen te voorkomen zodra ze worden aangetroffen, zonder handmatige tussenkomst of verstoring van de eindgebruiker.
  • SaaS Defense is niet afhankelijk van software van derden, handtekeningen of malwareverslagen;
  • Robuuste rapportagemogelijkheden maken duidelijk waarom een dreiging als schadelijk is gemarkeerd zonder een complexe scorematrix;
  • Naadloze inzet en beheer, waardoor nieuwe klanten binnen enkele minuten kunnen worden aangesloten;
  • Volledige integratie met SaaS Protection biedt een uitgebreide beveiligingsaanpak ter bescherming tegen permanent gegevensverlies in de cloud, zoals gebruikersfouten en ransomware;
  • Gestroomlijnde, betrouwbare bescherming bespaart MSP's tijd en middelen die voorheen werden besteed aan bedreigingsrapportage, het beheer van valse positieven en het bijwerken van blokkadelijsten.
In zijn openingstoespraak op DattoCon NOW verraste CEO Tim Weller alle huidige Datto SaaS Protection-partners in de zaal met een kant-en-klaar SaaS Defense-product dat beschikbaar is in hun Datto Partner Portal, om hen én hun klanten te beschermen. In november 2021 wordt Datto Saas Defense beschikbaar voor de gehele MSP-community.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Datto
Als 's werelds toonaangevende leverancier van cloud-gebaseerde software- en technologieoplossingen, geleverd door Managed Service Providers (MSP's), stelt Datto dat er geen grenzen zijn aan wat kleine en middelgrote bedrijven kunnen bereiken met de juiste technologie. Datto biedt oplossingen op het gebied van Unified Continuity, Networking en Business Management en heeft een uniek ecosysteem van MSP-partners gecreëerd. Deze partners leveren Datto-oplossingen aan meer dan één miljoen bedrijven over de hele wereld.
Meer over Datto
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.