Parkmobile introduceert Parkmobile's Autostop voor bedrijven

Bespaar geld en frustratie door automatisch stoppen van parkeeractie

| Parkmobile | 2 min | 14 oktober 2021 16:11
Afbeelding: De AutoStop Customer Journey | Copyright: Parkmobile
Na de lancering van Parkmobile for Business begin dit jaar, komt de nr. 1 parkeerapp van Nederland speciaal voor bedrijven met een nieuwe feature genaamd Parkmobile’s AutoStop. Met deze introductie gaat een veel gekoesterde wens van het Nederlands bedrijfsleven in vervulling: het automatisch stoppen van een lopende parkeeractie bij het wegrijden.

AutoStop zorgt ervoor dat bedrijven op hun parkeerkosten besparen door parkeeracties automatisch te stoppen zodra het geparkeerde voertuig weer in beweging komt. Dat is niet alleen heel fijn voor veel bedrijven, het scheelt ook gedoe voor de collega op de weg. Die heeft één zorg minder: het stoppen van een lopende parkeeractie. En kan zich richten op wat echt belangrijk is, op tijd komen voor de volgende afspraak.

Integratie met grootste Telematics-aanbieders van Nederland

De oplossing klinkt simpel, en is dat ook. Doordat Parkmobile nauw samenwerkt met de grootste Telematics-aanbieders in Nederland, is de implementatie heel eenvoudig. Klanten van Webfleet Solutions of Fleet Complete kunnen eenvoudig een Parkmobile for Business -abonnement afsluiten. Of andersom, zakelijke Parkmobile-klanten kunnen eenvoudig aan de slag met één van deze twee Telematics-aanbieders. Vervolgens wordt de hardware van Webfleet Solutions of Fleetcomplete aan de Parkmobile-app van zakelijke gebruikers gekoppeld. Het resultaat? Simpel, snel en nóg goedkoper parkeren.

Van parkeerapp naar mobiliteitsoplossing voor het bedrijfsleven

Het is altijd de ambitie van Parkmobile geweest om parkeren slimmer, sneller en eenvoudiger te maken. Dit met als doel om bedrijven te helpen tijd, geld en gedoe te besparen. De introductie van AutoStop helpt daarbij. Net als de lancering van de Parkmobile Garagekaart en binnenkort de introductie van nog twee handige functies. Daarmee zorgt de parkeerapp voor zakelijk verkeer in Nederland voor een allround oplossing, die ondernemers en bedrijven in allerlei sectoren van hun parkeerfrustraties afhelpt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Parkmobile
Parkmobile is onderdeel van PARK NOW Group, een toonaangevende aanbieder van mobiele betalingen voor parkeren. Met digitale parkeeroplossingen onder de merken PARK NOW, Parkmobile, RingGo en Park-line bedient de organisatie momenteel miljoenen gebruikers in Europa en Noord-Amerika. Het is de missie van de PARK NOW Group is om steden schoner, gezonder en leefbaarder te maken. PARK NOW Group is onderdeel van YOUR NOW, de door BMW GmbH en Daimler AG opgerichte wereldwijde leider in mobiliteitsoplossingen.
Meer over Parkmobile
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.