Innovators & voortrekkers

Dit zijn de winnaars van de Exact Cloud Award 2021

| Exact | 3 min | 15 oktober 2021 13:32
Copyright: Exact
Tijdens de 9e editie van de Exact Cloud Award zijn ook dit jaar vier kantoren in de prijzen gevallen. A-kantoor gaat er met de Cloud Award 2021 vandoor en mag zichzelf Exact Cloud Accountant van het jaar noemen.

De Cloud Award voor Innovatie is uitgereikt aan Rockit Finance. Dijck & De Ridder wint de Cloud Award voor Samenwerking. De Crowd Award, de onderscheiding voor het kantoor met de meeste publieksstemmen, is gewonnen door Worrell & Jetten. De winnaars zijn gisteravond bekend gemaakt tijdens een speciaal diner voor genodigden.

Voortrekkers in accountancy

De Exact Cloud Award is dé jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. Uit de inzendingen selecteerde de vakjury een top-10 van kantoren die een voortrekkersrol vervullen in de veranderende accountancywereld. Op de Crowd Award brachten 447 mensen hun stem uit.

Aandacht boven tijd

Tijdens de finale van de Cloud Award wist A-kantoor de harten van de jury unaniem te veroveren. Het inspireren van ambitieuze ondernemers zit in het DNA van dit kantoor. Volgens het juryrapport is A-kantoor volledig ingericht ten behoeve van real-time boekhouding en wordt het verdienmodel aangepast op de behoefte van de klant. Het kantoor weet met passie zijn missie uiteen te zetten. “Honderd procent digitaal samenwerken en daarmee real-time inzicht verkrijgen, is de basis voor onze adviesgerichte werkwijze. Tijd en aandacht voor kennisopname bij team- en klantadaptatie zijn belangrijke actiepunten binnen onze strategie”, aldus A-kantoor.

Cloud Awards voor Innovatie en Samenwerking

Dat je als kleiner kantoor tot grote mate van innovatie kan komen bewijst Rockit Finance. Maarten van Leeuwen wist de Cloud Award voor innovatie voor zijn kantoor binnen te slepen. De enorme drive en constante ontwikkeling van het kantoor zijn bewonderingswaardig. “Maarten is een gedreven en zeer ervaren persoon die op de juiste manier, selectief en specifiek passende technische hulpmiddelen weet in te zetten”, stelt de jury.

De Cloud Award voor Samenwerking gaat naar Dijck & de Ridder. “De transitie die dit kantoor heeft doorgemaakt is een mooi praktijkvoorbeeld voor andere kantoren. Door de inzet van geschikte middelen en mensen op de juiste plaats, zijn er geen klanten afgehaakt. Een geweldige prestatie en terechte winnaar van de samenwerkings-Award”, aldus het oordeel van de jury.

De publieksfavoriet

Dit jaar gaat de Crowd Award naar Worrell & Jetten. Dit is een innovatief en toonaangevend accountants- en advieskantoor dat zich niet alleen vol inzet voor talentontwikkeling van medewerkers, maar ook voor innovatie op het gebied van ICT door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen.
De jury van de Exact Cloud Award 2021 bestaat uit:
  • Martin van Vliet Juryvoorzitter, Senior Product Manager bij Exact
  • Annelie Snijder, Directeur SFAA
  • Niels van Ham, AccountancyWorld
  • Remco van Slooten & Eric van den Bogaart, Slooten van den Bogaart
  • Simon Voorbergen, ROI FinancialsMarco Moling, voorzitter NOVAA

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Exact
Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.