Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

Aiden wil de komende jaren een top-3 positie veroveren op de Europese markt van SAP-oplossingen voor het MKB

| Aiden | 2 min | 15 oktober 2021 13:56
Afbeelding: Erik-Jan Kerremans, Managing Director bij Aiden | Copyright: Aiden
De fuserende SAP-partners Asecom, INSynQ, Serac en Xperi maken de nieuwe naam bekend waaronder ze samen verder gaan: Aiden. Met de samenvoeging van de vier bedrijven en SAP-consultancy Meridian, ontstaat een organisatie die met ruim 225 SAP-specialisten oplossingen op enterprise-niveau toegankelijk maakt voor de Europese middenmarkt.

Aiden heeft internationale ambities en wil de komende jaren een top-3 positie veroveren op de Europese markt van SAP-oplossingen voor het MKB. Het bedrijf focust zich als Value Added Reseller (VAR) op de verkoop en implementatie van SAP Business One, SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA in onder meer de groothandel, retail, maakindustrie, consumentenproducten en professionele dienstverlening.

“Met het bundelen van onze krachten willen we meer zijn dan een succesvolle SAP-dienstverlener”, vertelt Erik-Jan Kerremans, Managing Director van Aiden. “Partnerschap staat daarbij voorop zodat onze consultants samen met de mensen bij onze klanten het verschil kunnen maken. Bovendien kunnen we met ons brede portfolio met branchespecifieke oplossingen en onze ruime, diverse ervaring klanten ondersteunen in elke fase van hun ontwikkeling.”

Meer slagkracht

Dankzij de fusie bedient Aiden met de beste SAP-consultants, hoogwaardige oplossingen en support meer dan 600 klanten in de middenmarkt. Hierbij worden de ERP-oplossingen SAP S/4HANA, Business ByDesign en Business One geïmplementeerd en zowel on premise als in hostingcenters optimaal beheerd. Met de vijf bedrijven, ondersteund door de investering van Mentha Capital, ontstaat er meer slagkracht om deze oplossingen en dienstverlening naar nog meer sectoren en organisaties in Europa te brengen.

Michael Blokdijk, Partner Director van SAP: “SAP feliciteert haar partners Asecom, Serac, INSynQ en Xperi met hun fusie en de recentelijke lancering van hun gezamenlijke nieuwe naam ‘Aiden’. Wij zien met deze ontwikkeling een zeer brede versterking ontstaan. Aiden is een sterk innovatieve partner die klanten in alle stadia van hun levenscyclus kan ondersteunen. SAP verwelkomt Aiden dan ook van harte tot het bestaande partnerlandschap. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
AidenSAP
Over Aiden
Aiden is de grootste SAP-specialist voor het middensegment in de Benelux. Het bedrijf focust zich als enige full service provider op het leveren van brede SAP-product suites waaronder Business One, Business ByDesign en S/4HANA aan onder meer de groothandel, retail, maakindustrie, consumentenproducten en professionele dienstverlening. 
Meer over Aiden
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.